7 sätt att dekorera med Twinkle Lights året runt

7 sätt att dekorera med Twinkle Lights året runt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Behöver du lite gnista för att lysa upp din dag? Varför inte prova dekorera med blinkande ljus i huset, året runt. Även om Kristustiden inte är några månader eller det är långt förbi, kan glittrande ljus användas för att lägga till en snygghet av glans, lite femininitet och självklart ljus till någon nook eller cranny du bestämmer dig för att hänga dem. Ta en titt på alla dessa idéer och se om du har modet att dekorera huset med några blinkande, dangling, bedårande lilla ljus !!

1. Skapa en baldakin över sängen.

Baldakiner över din säng lägger till romans, whimsy och mycket överraskning. Skapa något magiskt genom att använda blinkande ljus ensamma eller med några draperade tyg. Det kommer att vara avkopplande, bra att läsa dig själv för att sova av och en unik touch till ditt personliga utrymme. Och kom ihåg, det behöver inte ens vara december för att få dem att hänga!

2. Använd dem som extra belysning.

I filmrummet, källaren eller vinden, försök använda vackra blinkljus som extra blixt. Ja, de är söta men de är också ganska funktionella. Klä upp de drabbade utrymmena med en snygg stil som är mångsidig för att göra skillnad i dessa rum.

3. Smycka dina nakna banister.

MoreINSPIRATION
  • 7 billiga sätt att dekorera din lägenhet (eller sovsal)
  • 5 lilla dekorativa sätt att ringa i det nya året
  • 5 Sparkly sätt att dekorera för nyårsafton

Dekorera ett utrymme som vanligtvis lämnas obemärkt genom att bara lägga till en uppsättning ljus. Speciellt om ditt hem är lite mer modernt och rent, kommer denna idé att lägga till en pop inspiration och ljus till ett intet ont anande.

4. Tillbehör vacker inredning.

Förbättra några av dina större, extra speciella hemtillbehör genom att lägga till en drapering av blinkande ljus. Över stora speglar, längs ett bord .... vad du än vill lägga till en extra bit oomph till!

5. Gör ditt eget tecken.

Detta är perfekt för köket eller båtrummet. Gör själv ditt eget glödande tecken med glimtljus! Rita ut ditt namn, en fras eller något smart för att lägga till någon personlighet i ditt hem.

6. Spruce upp på uteplatsen.

Du kan alltid lägga till extra, fin belysning till uteplatsen eller trädgården. Ha gästerna över till middag på kvällarna och vända dessa barn. Utrymmet kommer att vara upplyst och ganska drömigt också.

7. Romantisera badrummen.

Detta är perfekt om du råkar ha en badkar. Drapera några fina blinkljus längs taket för en trevlig och avkopplande känsla. Bubbla bad någon ?!