72 Feet Samitaur Tower av Eric Owen Moss

72 Feet Samitaur Tower av Eric Owen Moss
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Samitauren var desigged av Eric Owen Moss är ett informationstorn som ligger i Culver City, Kalifornien. Tornet är faktiskt ett undantag i det området och når 72 meter högt när alla andra byggnader är under 56 fot på grund av höjdsgränsen. Den byggdes i juni 2011 på ett mycket strategiskt läge som gör det möjligt för besökare att se den. Tågstationerna i närheten ger också ännu fler besökare eftersom de måste passera tornet på väg till lokala företag.

Tornet visar kulturellt betydelsefullt innehåll och lokal evenemangsinformation, tillsammans med konst och grafiska presentationer av alla slag som kan ses av alla som passerar, med bil, tåg eller till fots. I grunden består tornet av fem cirkulära stålringar placerade med ett intervall på 12 fot. Ringarna är ungefär 30 fot i diameter. Det finns projektionsskärmar på varje våning som kan ses av alla som passerar. Inuti ger ståldäcken besökare att beundra utsikten och staden. Om du vill gå till toppen finns det en glaserad hiss i en sluten glasaxel, samt en öppen trappa.

MoreINSPIRATION
  • O-14 Tower i Dubai
  • Otroligt Clock Tower Hotel Room
  • The Acqua Livingstone Condominium Tower i Manila

Samitaur tornet är ett viktigt landmärke i det området och en stor kulturell referens. Det är ett sätt att utbilda människor och för att försvara den kulturella bakgrunden. Det är också ett modernt tillskott till omgivningen.