8 fantastiska byggnader beräknas vara färdiga 2012

8 fantastiska byggnader beräknas vara färdiga 2012
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sedan mannen först lärde sig hur man gör de naturliga elementen i jorden för honom, har byggandet av saker blivit en produkt av form och funktion. Från Alexandriens fyr till de stora pyramiderna har produktionen av inspirerande och användbara strukturer stått som ett ledstjärna för mänsklig prestation. Här är 8 ytterligare ängsinspirerande strukturer som kommer att slutföras år 2012.

1) Shard London Bridge - Efter avslutad maj 2012 kommer Shard London Bridge att vara den högsta byggnaden i Europeiska unionen. Beläget i Southwark, London, 1017 foten, kommer oregelbunden triangelstruktur att vara helt innesluten i glas. Arkitekten för denna mega-struktur, Renzo Piano, använde en avancerad form av glas som ger byggnaden ett annorlunda utseende i det skiftande vädret och årstiderna.

2) Marlins Stadium - Miami Marlins (tidigare Florida Marlins) kommer att spela baseball i sin nya stadion som börjar under säsongen 2012. När det gäller en baseballstadion är den liten, men det som gör denna byggnad fantastisk är det kupolformade infällbara taket och de närmaste 15 000 kvadratfot av utdragbara, genomskinliga rutor som gör att stadion-goeren kan få en fantastisk utsikt över den livfulla Miami horisont. Ytterligare tillägg till flair kommer att vara de två havsvattentankarna bakom plåt som kommer att innehålla olika former av lokalt havsliv. Stadionet är utformat för den lediga fläkten för att få en fantastisk upplevelse som inte kommer att relateras till själva spelet.

3) Tokyo Sky Tree - Beläget i Sumida Ward i Tokyo, Japan, är denna 2080-fots struktur den högsta konstgjorda strukturen i Japan redan innan den är färdig och dubblerar också som världens högsta torn. I juli 2011 upphörde Japan alla analoga sändningar för tv. Tokyo Sky Tree byggdes till stor del för att fungera som den digitala sändningsantennen för landet. Det kommer också att innehålla restauranger och observation däck och fungera som en katastrofförebyggande sändningssignal.

MoreINSPIRATION
  • London 2012 Olympic Velodrome
  • 5 av de största världsbyggnaderna
  • Blommande byggnader Ta med naturen i staden

4) Ryugyoung Hotel - Beläget i Pyongyang, Nordkorea, ligger den 1080-fots bergformade strukturen långt ifrån den högsta byggnaden i Nordkorea. Hotellet har den 4: e största våningen i alla byggnader i världen, 105, och dubblar som 40: e högsta. Det ursprungliga slutdatumet fastställdes 1989, men på grund av Sovjetunionens fall minskade utbudet av råvaror och byggandet stoppades 1992. Sedan 2008 har byggandet restartats och 2012 är ett preliminärt datum för detta efterlängtade hotell .

5) Lycee Jean Moulin High School - En gymnasium, säger du? Designad av OFF Architecture, är denna Revin, France School inbyggd i konturerna av landet. Skolan verkar vara från ovan, att det inte är något annat än ett terrasserat landskap på en rullande backe. Med sitt vegetativa och gröna tak har denna hållbara byggnad många nivåer och representerar några av de nyaste designerna i grön byggnad.

6) London Olympic Complex - Med det mesta av det stora arbetet, lämnas bara de sista handen för de bästa sportstegen. Från den olympiska stadion, där takdesignen inspirerades av form av den mänskliga muskeln, till Aquatic Center med sitt dramatiska S-formiga tak, står många av byggnaderna på egen hand, vad gäller form och funktion. Som en kollektiv grupp är det olympiska komplexet verkligen lämpligt för en fest av världens största idrottare.

7) Museum of Natural Sciences - Ett av centrum för återupplivningen av Trento, Italien, är detta museum byggt av platsen för en tidigare Michelin-däckanläggning. Detta är ett annat utmärkt exempel i form av Renzo Piano, men det som verkligen sätter denna byggnad isär hållbarhet. Med takpaneler för elproduktion, ett geotermiskt system för uppvärmning och kylning samt ett system för regnskydd för 50% minskning av vattenanvändningen, verkar Naturvetenskapsmuseet titta på framtiden för stora hållbara byggprojekt.

8) Delanoe Tower - Den här 50-talsbyggnaden kommer att bli den första skyskrapan i Paris. Borgmästare Bertrand Delanoe kunde bryta parisiska lagbegränsande byggnadshöjder till under 37 meter. Känd som Projet Triangle, kontors- och bostadsbyggnaden designades av det schweiziska företaget Herzog & de Meuron, och kommer att använda sol och vindkraft. Delanoe Tower liknar Dancing Towers i Dubai och är så smal att det kasta nästan ingen skugga.

Med en fortsatt lust och beslutsamhet att driva in i obefintliga byggnader, både i form och funktion, kommer 2012 att se öppningen av några av de vackraste byggnaderna i världen. De är hyllningar till mänsklighetens idéer och otrygga ande.