9 tacksägelsekronor som sätter ditt hem överst på sidan

9 tacksägelsekronor som sätter ditt hem överst på sidan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nu när Halloween är långt borta är det dags att tänka på nästa semester att komma och det ", självklart, Thanksgiving. Detta är en semester skapad för att i grund och botten visa din tacksamhet och tack för den stora skörden och det föregående året och ett sätt att visa att i din inredning finns en vacker krans. Låt oss ta en titt på några alternativ.

För att göra denna enkla men ändå full av karaktärskronor behöver du pumpa, fläckar, karamellmjölk, godisstickpapper och kartong samt en rund krans, filt och burlap, band och lim. Först skär du band av filt och burlap och sedan skär du kammusslor ur tyget. Du sätter fast remsorna runt kransen och sedan lägger du till blommorna och resten av dekorationerna. {Found on thespottedleopard}.

För detta projekt behöver du en krans, en limpistol, stansade papperscirklar och taggar. Att göra pappersblommorna är väldigt enkelt. Du tar en av de stansade cirklarna, du lindar den runt bläckstrålens ände och sedan limar du dem till kransen. {Found on makelifelovely}.

Detta är en rustik burlapkrans som du också behöver små pumpor. Först målar du pumporna vita och tar bort stjälkarna förut. Därefter börjar du göra biplanen. Klipp fönstret av burlap och vik dem över garnet och trimma dem sedan. Därefter lägger du bara till de vita pumporna. {Found on simplycountrylife}.

Detta är en krans som jag verkligen älskar eftersom den har en modern känsla och det är också perfekt för hösten. Bladen skärs av byggpapper. Du klistrar bladen vågrätt och staplar dem moturs klockan. {Found on site}.

MoreINSPIRATION
  • Topp 15 DIY Fall kransar att prova i år
  • Snygga och snygga sätt att sätta på papper i snygga kransar
  • Höst- och vinterkransar du kan göra med ekollon

Om du vill ha en krans med lite mer pizazz kan du använda glitter. Klipp ut en grundläggande bladform som ska användas som mall och skär sedan ca 60 löv ur kartong. Dela dem i grupper och spraya dem med lim och belägg dem med glitter. {Found on homemadebyjill}.

Denna krans är lite mer traditionell och det fångar verkligen säsongen. För att göra det behöver du en kransform, rörstädare, deco-maskband, dekorativt band, pumpor, en limpistol och ett tecken som säger "Happy Thanksgiving". {Found on littlebgcg}.

Monogramkransar är stora när du vill anpassa inredningen lite. För att göra en krans som ser lite ut som den här behöver du en naturlig kransform, träbrev, garn, hantverksfärg, burlapband, fallblommor och bär och en limpistol. Du målar träbrevet och sedan använder du en pouncer för att skapa polka punkterna. {Found on site}.

Denna krans är väldigt lätt att göra och det kräver enkla och få tillbehör. Allt du behöver är en trådhängare, några garn, kartong, en penna och tygnålar. Du böjer hängaren i en cirkel och du lägger till en flaska varmt lim på tråden. Sedan börjar du sätta ihop jutetråden runt den. Sedan skär du löven med en mall, numrera dem och du klistrar dem på tygspetsarna. {Found on mirandamade}.

För den här kransen behöver du, förutom de vanliga leveranserna, en ram. Du börjar med att dekorera kransen med bär, löv, blommor etc. så gör du den inramade fallfrasen och du fäster den på kransen. {Found on lbs}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: