9 behandlingar för höga fönster

9 behandlingar för höga fönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Höga fönster bör inte vara helt förtäckta eller dolda - de borde vara centrum för uppmärksamhet! Här är några behandlingsidéer som hjälper dig att föra dina fönster i fokus på ett snyggt sätt.

Lämna dem Bare.

Om du vill vara vågad, varför lämna inte dina långa fönster bara? De kommer att låta härlig sol inuti ditt hem och de ser alltid sofistikerade ut på det här sättet. Men du har också möjlighet att installera ren gardiner så att du kan lägga till en dekorativ touch utan att täcka dem för mycket.

Sultry Shades.

Ibland vill du inte ha tyg på dina fönster, så ett bra alternativ skulle vara att använda fönsterbeläggningar som nyanser. Dessa kommer i olika färger och kan fungera med ditt rums färgschema. De skapar en sofistikerad och slick finish.

Skapa design på toppen.

Om du har lagt gardiner på dina långa fönster, välj dem med en design på toppen för att dra ögat uppåt. Detta ger intresse för klädseln istället för att lämna gardinerna för att vara vanliga och tråkiga.

Häng dem annorlunda.

Dina fönstervalider eller draperier behöver inte hängas på vanligt sätt. De kan placeras i en intressant stil, som de i bilden som verkar vara i en pirouettform. Extra detaljer, såsom tofsar på gardinerna, fungerar fantastiskt när de placeras i ett traditionellt rum.

Måla ramarna.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer gardiner för fönsterrutor
  • 5 sätt att dekorera fönstren
  • 6 sovrum fönster behandlingar

När du lämnar fönstren på skärmen, är en bra idé att göra dem till ett inredningsobjekt i sig, att måla sina ramar i en djärv färg, till exempel solgul för ett modernt kök.

Dölj stavarna.

Häng dina fönsterbehandlingar så att de rör taket. Detta är bra när ditt rum har utsikt över en vacker utsikt eftersom det skapar en blandningsfunktion, avlägsnande av separationer och gränser så att inredningen i rummet rinner. För att uppnå detta kan du köpa gardiner som innehåller en stav med en rippelveck. Stången har en detalj på vilken tyget är försiktigt fastsatt.

Matcha gardiner till din inredning.

För den ultimata symmetri och sammanhållning i ditt rum, använd samma mönster för din klädsel och gardiner. Detta har också en tendens att göra ett rum tystare och i proportion.

Delvis täckning.

Om du täcker en del av dina långa fönster är det ett bra sätt att inte offra solen helt, men du kan välja om du vill att toppen eller botten av fönstren ska döljas för en mycket mer praktisk och individuell fönsterbehandlingside. Vävda nyanser fungerar särskilt bra för att ge rummet en jordisk, naturlig inredning.

Skapa andel.

Om dina stora, långa fönster har en tendens att få resten av rummet att verka krympt, så kan du hantera problemet genom att få dem att se sig lägre och i proportion till resten av rummet. En lång ljuskrona kan göra underverk för att bryta utrymmet mellan dina möbler och tak.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.