9 Easy Kitchen Lighting Uppgraderingar

9 Easy Kitchen Lighting Uppgraderingar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om det finns en plats möter världarna av form och funktion sömlöst i köket. Och uppgradering av belysningen är ett sätt att lägga till en ny dos av stil och substans till utrymmet. Även om du inte har en stor köksredskap i din framtid, kan en enkel belysningsbyte - från att lägga till lite arkitektonisk spårbelysning för att installera en dramatisk ljuskrona - kanske allt du behöver för att uppgradera hela köket. Belysning är mycket som att måla på det sättet: det kan vara ett billigt men imponerande sätt att förvandla rummet på en enda eftermiddag.

Om din köksbelysning behöver uppgradera, överväga dessa 9 enkla idéer:

Bild: Pillar Custom Homes

LED-lampor under kabinettet

Dessa långa smala lampor installeras direkt på undersidan av ditt skåp, vilket gör dem idealiska för att belysa bänkskivor och förberedelser. LED-ljusstänger finns i många olika längder och de kan länkas, så även långa bänkskivor kan vara helt och jämnt upplysta. De kan antingen vara trådbundna i väggen för ett sömlöst utseende, eller anslutas för enkel installation.

Bild: Cheryl Burke Design

Underkabinettlampor

Liksom LED-ljusstänger används rovlampor bäst för bänkbelysning. Taklampor är också lätta att installera: de kan diskret hängas under en rad skåp med en uppsättning repmonteringar som skruvas direkt in i skåpet.

Bild: Niki Papadopoulos

Dekorativ Flush Mount

Ett av de snabbaste sätten att ge en speciell kök ny stil är att byta ut standard takfäste för något med lite mer personlighet. En flush mount fixtur med dekorativa detaljer - som denna trumlampa med geometriska utklipp - är ett dramatiskt tillägg som bara kräver några snurrar på en skruvmejsel.

Bild: John Maniscalco

Pendant Lights

Om du har en öl eller frukostbar, bör du överväga att hänga hängande lampor ovanför den. Hängebelysning lägger inte bara på stilen till utrymmet, det kan också hjälpa till att förankra en köksö, så det känns mer avsiktligt i ett öppet koncepthem.

Bild: Melissa Miranda Design

Puck Lights

Små, skivliknande puckelys är lätta att installera nästan var som helst du behöver extra belysning, från under skåp till inuti djuplådor eller i mörka hörn av skafferiet. Det finns hårddiskar och pluggar i puckelys, men för den enklaste installationen väljer du batteridrivna LED-puckar, som kan ta upp till 30 000 timmar och kan hängas med kardborreband.

Bild: Calvis Wyant

In-cabinet belysning. Skåpbelysning kan vara extremt praktisk för djupa eller mörka skåp, men läggs till i glasskåpet, det lägger till en mysig, romantisk atmosfär och framhäver dina bästa kakstativ och vinglas.

Bild: Widler Arkitektur

Skåp upplåtande

Medan du installerar rep eller stavljus under din skåp kan det vara ett praktiskt val, kan du installera dem ovanpå dina skåp, skapa en eterisk, uppenbar effekt på taket som är rent estetiskt.

Bild: Toby Zack interiördesign

Spårbelysning

Om ett enda taklampa inte skär det i ditt kök är spårbelysning en utmärkt lösning. Med en enda takkopplingslåda kan du installera ett spårljussystem som låter dig rikta ljus överallt där du behöver det mest.

Bild: Lichten Craig Arkitektur

Dramatisk ljuskrona

Det finns få belysningsalternativ som har en mer dramatisk och oväntad inverkan på ditt kök än att byta ut en enkel taklampa för en ljuskrona. Var inte rädd för att gå med något fint, även i köket. De enkla, funktionella elementen i ditt kök balanserar lätt ut en utarbetad ljuskrona.