Wood Accents Uplift Black & White Scandinavian Apartment

Wood Accents Uplift Black & White Scandinavian Apartment
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna härliga lägenhet i centrala Göteborg visar en inspirerande design och en lekfull layout. Som anges på fastighetsmäklare Alvhems hemsida tar den 791 kvadratmeter spjälsäng upp de övre två nivåerna av ett historiskt hus som går tillbaka till 1873. En takhöjd på vardagsrummet på 9,85 fot, en rustik tegelvägg i sovrummet och utsatta träbjälkar är bara några av våra favoritfunktioner i detta utrymme.

Början i entrén gör ett svartvitt färgschema med trä accenter att boendet känns luftigt och inbjudande. Köket ger en mjuk och rustik atmosfär, med ett generöst stort träbord som fokus för detta rum.

Vardagsrummet ligger lugnt beläget med utsikt över en inre trädgård. Två stolar, en soffa och en mängd dekorativa kuddar gör det här moderna hörnet perfekt för en paus med vänner.

Uppför trappan är ett mångsidigt utrymme där ett litet skrivbord möjliggör en improviserad arbetszon samtidigt som man kan hålla koll på vad som lagar mat i köket. Beläget bakom trappan är sovrummet förmodligen den mest fascinerande inredningen av lägenheten. Det finns gott om plats för en dubbelsäng, stor byrå och mysigt läsareal. Ett takfönster ger ljus till de vitmålade och plasterade väggarna och parkett i ek. Tegelväggens vägg fungerar som lagring och ger extra karaktär åt rummet.