Ett vackert vardagsrum makeover

Ett vackert vardagsrum makeover
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kompletta rummet fullt med möbler är en vacker plats att bo i, men rummet är inte så mycket ändrat då det är precis inredda. Golvet är intakt, väggfärgen är intakt, windows ligger på samma plats, så rummet ändrades inte, det var bara omurnerat. Mer än en sak ändrats i rummet, från ljuset som reducerades till en ljuskrona och slutade med persiennerna vid fönstren.

Inredning av detta vackra rum var inte en bra uppgift, för det är lätt att starta från ett tomt rum. Jobbet var bra gjort och rummet ser fantastiskt ut. En liten bit av en klassisk touch ger mer värme till ögonen. Rummet är baserat på vita krämmöbler kombinerat med svarta linjer, kombinationen är andetag. Vardagsrummet består av en soffa och två stolar som ser väldigt bekvämt ut. Ett litet bord mitt i möblerna är perfekt för dig att koppla av med din fot på den.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar ett rum med inga fönster
  • Chic och ljust vardagsrum makeover
  • Så här ökar du ditt heminredning med ett vardagsrums makeover

Bilderna på den högra väggen och bilderna på bordet, nära möblerna, gör platsen mer trångt men samtidigt ger de en bra mysig effekt. En sak som jag tycker om är draperierna som kombinerar bra med resten av designen. Rummet kan vara mycket glänsande om persiennerna skulle dras på. Detta rum är en perfekt plats att läsa en historia till dina barn, eller att koppla av efter en hård dag på jobbet. {Found on theredpin}.