En chic turkosinredning av Tammy Connor

En chic turkosinredning av Tammy Connor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inredningsdesignern Tammy Connor är känd för sina tidlösa decorer och lutning mot klassiska och vintageelement. Hennes stil är elegant och elegant och hon imponerar med sin uppmärksamhet åt varje liten detalj. Denna inredning är en av hennes senaste skapelser. Det var designat för årets Hampton Design Showhouse och det har en mycket lugnande och vacker färgpalett. Färgerna stämmer överallt i huset är oftast pasteller. De inkluderar nyanser av blått, turkos och vitt kombinerade med varma toner av beige och brunt. Det är en mycket fin balans mellan varma och kalla toner.

Den övergripande inredningen är elegant men också ganska avslappnad och den överväldigande stilen är vintage. Varje rum är fängslande. För sovrummen valde designern randig tapeter. Det är ett klassiskt val som går bra med alla vintagedetaljer. Men vad intressant är den ursprungliga twisten som består i hur hon bytte riktningen på den randiga på väggarna. Detta bryter monotonen men upprätthåller hela lugn och lugn atmosfär.

MoreINSPIRATION
  • Charmig turkos inredning från Tammy Conner
  • Hur man arbetar med turkos för att skapa eleganta interiördesigner
  • Chic och inbjudande retro inredning

När det gäller tillbehör och dekorationer är den mest imponerande den otroliga samlingen av fjärilar. Det är unikt och ger en inslag av antik inredning. De mysiga sängkläderna och de rustika tillbehören är också vackert kombinerade. Sammantaget lyckades formgivaren imponera igen med sin förmåga att kombinera stilar och använda unika detaljer.