Ett kompakt men mycket rymligt fritidshus i Québec

Ett kompakt men mycket rymligt fritidshus i Québec
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det här är La Luge. Det är en uppenbarligen liten struktur som täcker ett område på 120 kvadratmeter och som finns i La Conception, Laurentides, Québec, Kanada. Det byggdes för att fungera som ett hemhem för sina ägare och det var designat av YH2 Architecture och avslutades 2011. Plats och design valdes i överensstämmelse med naturförhållandena och kundernas kärlek till Québec-vintrarna.

Huset är dolt i skogen och omges av tät vegetation. Detta ger privatliv för sina invånare samt vacker utsikt. Designad som en vinterresa där ägarna skulle njuta av den vackra kalla årstiden, är huset också en plats för avkoppling och underhållning. Även om det verkar väldigt kompakt, är La Luge överraskande rymligt när du går inuti. Det har ett privat spa som upptar nästan en tredjedel av det användbara området. Detta gör det mycket tydligt att dess ägare gillar att slappna av och bli av med stressen när de kommer hit.

MoreINSPIRATION
  • Den mysiga La Luge stugan - en modern semesterattraktion i Quebec
  • Intrigerande hus i Québec, Kanada
  • Modern arkitektur och design i Montreal, Quebec

Med tanke på husets karaktär och det faktum att en stel inre struktur inte skulle passa för denna typ av projekt, var inredningen utformad som ett flexibelt och omkonfigurerbart utrymme. Den har skjutdörrar som gör att interiören kan omorganiseras på många olika sätt. Strukturellt har projektet två volymenheter på olika nivåer och inslagna i ett träskal av cederträ, ek och valnöt. {Found on archdaily och pics av ​​Francis Pelletier}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: