En helt förvandlad Malasaña lägenhet som brister med färg

En helt förvandlad Malasaña lägenhet som brister med färg
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vid omformning eller omformning av en lägenhet är tanken inte lika mycket för att få den uppdaterad när det gäller stil men som att ge den ett nytt nytt utseende och skapa balans. För den här lägenheten ligger i Malasaña i centrala Madrid, förvandlades färgen och en rolig och glad atmosfär. lägenheten finns i en gammal byggnad, så att bevarandet av distriktets retro atmosfär var ett av huvudelementen för renoveringen.

Lägenheten har en öppen planlösning och ett mycket elegant nytt utseende. Det har omorganiserats och det har en mycket fin balans mellan gamla element kombinerat med nya och kreativa tillägg. Den traditionella arkitekturen passar det underbart. Rummen utan dörrar ger en stor känsla av öppenhet och de tillåter rummen att kommunicera.

Det är en mycket fin nostalgisk känsla trots att utseendet är nytt. Det finns massor av bra kontaktpunkter och massor av levande färger sprids i hela lägenheten. Denna plats är full av ljus och det ger en mycket fin öppen känsla. Lägenheten var omdesignad för att passa ägarens preferenser när det gäller stil och influenser. Han ville att denna plats skulle återspegla sin kärlek till konst och musik.

MoreINSPIRATION
  • En vacker balans av färger och texturer i en 42 kvadratmeter lägenhet
  • Kiev lägenhet omvandlas till en oas av elegans och värme
  • Lägenhet i Zelenograd Definierad Av Kontrast Och En Raffinad Balans

Som ett resultat har lägenheten en mycket bekväm inredning och det är accessorized med eleganta antika möbler. Detta ger en mycket intressant bakgrund för samtidskunsten. Det finns också en fin balans mellan alla vintage och moderna element och denna sammanhållning återspeglas i hela lägenheten. {Found on onindesign}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: