En "Dark Knight" teman anpassad hemmabio

En "Dark Knight" teman anpassad hemmabio
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns många Batman fans där ute, men få av dem kan jämföras med ägaren till denna imponerande hemmabio. Inspirerad av Dark Knight-trilogin, var denna fantastiska Elite Home Theater Seating utformad för privat bostad i Greenwich, Connecticut. Det var ett projekt på 2 miljoner dollar och det replikerar många av detaljerna från filmerna.

Detta är inte bara ett annat rum på bostaden. Det är ett område på 12 000 kvadratmeter som liknar en hemlig underjordisk kammare. Studien omvandlar sig helt. Den är dekorerad med en farfar klocka och William Shakespeare staplade bokhyllor. Du kanske undrar hur kommer rummet att förvandla och avslöja alla Dark-Knight-inspirerade funktioner. Tja, klockan svänger och en uppsättning hissdörrar i avtäckt.

MoreINSPIRATION
  • VOK Home Theater skorstenssystem
  • Pirates Themed Theatre värd $ 2,5 miljoner
  • Hemmabio med en barräknare för att höja en skål

För att komma in i hissen måste du skanna ditt fingeravtryck. En glödande Bat-symbol finns på basen av knapppanelen. Därefter kan du komma åt Batcave hemmabio. Inuti finns det sex bakgrundsbelysta Batsuits i storlek. Två av dem flankar en 180-tums skärm. För att göra saker ännu mer intressanta kan en hemlig bok hittas på en bokhylla. När du drar den, avslöjas den 15 fot långa och 19 fot breda repliken av Batmobile Tumbler. Det är verkligen ett imponerande utrymme som någon fan skulle älska att ha för sig själv.