Några faktorer som hjälper dig att bestämma vilken lägenhet golv är bäst för dig

Några faktorer som hjälper dig att bestämma vilken lägenhet golv är bäst för dig
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du letar efter en ny lägenhet att flytta in är saker som platsen, priset, synpunkterna väldigt viktiga. Golvet där lägenheten ligger är dock också viktig och oftast alla dessa faktorer och inbördes. Så hur exakt ska du välja på vilket golv du vill bo? För vissa människor är valet väldigt lätt att göra. För andra är det inte så enkelt. Förhoppningsvis kan vi hjälpa till med det. Vi har valt några faktorer som kan analyseras kan hjälpa dig att fatta ett beslut.

1. Nivån på säkerheten.

Självklart behöver de som bor på bottenvåningen eller källaren ägna särskild uppmärksamhet åt denna faktor. Att bo på lägre nivåer kan vara riskabelt av ett antal skäl. Det är mycket lättare för brottslingar att bryta sig in i en lägenhet belägen på bottenvåningen. De kan göra det från utsidan utan att behöva klättra på väggarna. För att undvika sådana situationer skulle det vara bra att ha barer vid fönster och dörrar. Men om du redan är orolig för säkerhetsnivån i ditt hem är det bäst att välja ett högre våning.

2. Bullret.

En annan viktig faktor är bullret. Det kanske inte verkar som viktigt först när du måste hantera andra saker men det kan verkligen driva dig galen efter det. Högre nivåer minimerar normalt trafik och gatubelysning. Men lägenheter på bottenvåningen kan vara lika irriterande som alla andra hyresgäster kommer att gå genom korridoren och göra buller. Så det finns verkligen inget sätt att helt fly från buller. Allt du kan göra är att bestämma vilken del som är mest lämplig i det område där du planerar att hitta ditt nya hem.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer mellan att hyra en lägenhet och att äga ett hem
  • Fördelar och nackdelar med att ha en öppen planlösning hemma
  • Sunny Tiny Bottenvåning Lägenhet Med Kompletterande Utomhus Vardagsrum

3. Enkel åtkomst.

Det kan verka som en obetydlig detalj, men om du anser dig själv utålmodig än du kommer förmodligen att bli irriterad varje gång du måste vänta på att hissen ska komma fram. Om det också gör flera stopp på väg till bottenvåningen än det kan vara en verklig obekväm som kan till och med förstöra din dag. Att vänta på att hissen kommer fram är också irriterande när du måste komma till jobbet snabbt. Så om du tror att det här blir ett problem skulle det vara bättre att välja en lägenhet på bottenvåningen eller på en lägre nivå där du kan ta trappan.

4. Synpunkterna

Synpunkterna är en av de viktigaste faktorerna. Vissa väljer sitt hem baserat på de åsikter de erbjuder. Så om du vill kunna beundra panoramautsikt från ditt hems komfort, så är de högre nivåerna för dig. Självklart, om du är rädd för höjder kanske du måste kompromissa.

5. Pengarna.

Och det finns ju pengar. Vanligtvis är ju högre lägenheten, desto högre är priset. Så om du vill flytta till ett område som inte har spektakulära vyer och om det inte finns någon annan viktig anledning till att välja en lägenhet på en högre våning, kan du spara betydande pengar genom att flytta in i en lägenhet som ligger på en lägre nivå. Ju närmare marken du kommer vara desto mer pengar sparar du.