Ett hus med en mycket dynamisk och mångsidig inredning, dominerad av mönster

Ett hus med en mycket dynamisk och mångsidig inredning, dominerad av mönster
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Stilisten Susanna Vento är inte bara något vanligt utrymme. Det är ett hem som bäst beskrivs som dynamiskt utan att vara överväldigad av färg. Den mest imponerande detaljerna är den enorma mängden olika mönster. Precis som färger och texturer är mönster svåra att kombinera. Det krävs skicklighet och talang för att kunna komma fram till en sammanhängande design med hjälp av dessa många olika mönster.

Alla dessa mönster är definitivt stjärnan i designen. Observera att alla väggar, golv och tak är skarpa vita och detta tjänar som en stor neutral bakgrund för allt annat. Mångfalden och mängden mönster skapar flera fokuspunkter i varje rums inredning. Vad som också är intressant och smart är det, även om det tydligen finns många individuella mönster och modeller, är kombinationerna inte kaotiska utan ganska enkla och väl genomtänkta.

MoreINSPIRATION
  • Charmigt hem i Madrid med dynamiska inslag av färg och mönster
  • Färgglatt och dynamiskt strandhus inredning
  • Eklektisk lägenhet med en olik färgpalett och en avslappnad inredning

Mönstren som kombineras i varje rum presenterar massor av vanliga funktioner och det ger dem något att dela för att undvika att skapa slumpmässiga bilder. I matsalen är exempelvis formerna samma men används annorlunda. Färgerna är också begränsade till svartvitt med subtila blå accenter. I sovrummet och speciellt på kontorsområdet växlar fokus från mönster som huvudelement till färg. Möblerna och allt annat är sekundära till accentdetaljer och dekorativa element. {Found on boligmagasinet}.