Ett underbart sätt att göra ditt kaffe

Ett underbart sätt att göra ditt kaffe
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Frukost är dagens viktigaste måltid och ännu svårare att förbereda. Det är hemskt att vakna på morgonen och göra frukost till din familj när du vet att du kunde ha sovit lite mer. Men när du vet att ditt kök är fullt utrustat och du har några maskinvänner som ger dig lite hjälp blir det ett nöje att vakna upp på morgonen.

De`Longhi Breakfast Series Brillante ser inte bara fantastiskt ut i ditt kök, men ger dig fortfarande den hjälp du behöver när du förbereder frukosten. Men vad innebär dessa maskiner? Detta 3D-diamantmönster mönstret innehåller en filter kaffemaskin, vattenkokare och brödrost. Och det mest fantastiska är hur de spelar med ljuset, som om de shinning.

MoreINSPIRATION
  • Nespresso Lattissima Plus Capsule Kaffemaskin
  • Två koppar kaffe från Jura Subito
  • Elegant WMF 10 kaffebryggare

Föreställ dig hur fint det här ser ut i ditt fina kök. Det kommer att medföra lyx och en bit färg så det blir det enda rummet där du vill börja din morgon, med en fin kopp kaffe gjord av din nya kaffebryggare och läser din tidning. Och du har bara de saker du behöver för det: en fantastisk brödrost, en behövlig kaffemaskin och en te maker.

Det blir en glädje för dig att vakna på morgonen och förbereda kaffet för de kära, när du vet vilken fantastiska uppsättning som väntar på dig i köket. {Found on wgsn-hbl}.