En minimalistisk och elegant lägenhet med inredning baserat på symmetri

En minimalistisk och elegant lägenhet med inredning baserat på symmetri
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är vanligt att människor associerar symmetri med traditionalism i inte bara inredning och inredning utan även i poesi och andra domäner. Det är sant att de flesta moderna och moderna interiörer fokuserar på det oväntade och på element som är spännande och går ut ur lådan. Men att skapa ett interiör baserat på symmetri är inte så enkelt som du kanske tror.

Denna lägenhet har en inredning som är elegant, enkel och inte nödvändigtvis traditionell på grund av symmetri. Det är faktiskt en teknik som resulterar i en vacker komposition, en balanserad och harmonisk skapelse och behöver inte nödvändigtvis inkluderas i en viss stil eller ström. I den här lägenheten har vardagsrummet och köket tydligt inriktade på symmetri, givetvis inom gränserna för det tillgängliga utrymmet.

MoreINSPIRATION
  • Symmetri i Kiev lägenhet bragt av Ivan Yunakov
  • Vit lägenhet i Belgien med minimalistisk inredning
  • Minimalistisk lägenhet inredning med en lyxig touch

I vardagsrummet kan vi se att det finns två soffor mot varandra och placerade på varje sida av fönstret. Sedan accentuerar gardinerna denna effekt ytterligare. De två konstverk som placeras på väggarna bakom sofforna har också liknande färgpalettar och matchar matta under soffbordet. Köket har också samma typ av fönster med matchande, symmetriska persienner och med möbler på vardera sidan samt ett matbord i mitten. För resten av rummen uppnåddes symmetri för det mesta genom färg. {Found on Ekenstam}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: