Ett nytt modernt ansikte för ett traditionellt Texashem

Ett nytt modernt ansikte för ett traditionellt Texashem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

För några år sedan besökte jag en stor by som överraskade mig med sina nya moderna hus. Faktiskt led de gamla traditionella husen många modifikationer och många moderna anordningar introducerades så att de fick ett nytt utseende och kunde erbjuda ett modernt sätt att leva.

I Westlake, Austin, Texas beslutade paret Laurel och Hal Schroeder att göra samma sak som folket från den här stora byn med sitt traditionella hus. De ville omvandla den till en modern byggnad och ge det ett nytt ansikte. På alla 4 500 kvadratmeter ledde de 4 sovrummen och 5,5 bad många modifieringar för att få mer utrymme och ljus också.

Vardagsrummet blev varmare och rymligare. Taket var högre, kaminen var modern, lönnskåp skedde här och den krämfärgade schäslongen erbjöd en avkopplande sittplats för detta öppna utrymme. På väggen framför kaminen användes ett konstarrangemang som skulle kunna omorganiseras hela tiden så att en ny detalj alltid kunde vara närvarande här.

MoreINSPIRATION
  • Traditionellt hem blev modernt i Plano, Texas
  • Söul traditionellt hus med modern italiensk stil
  • Kontrastigt hus i Austin, Texas kombinerar antika möbler och modern teknik

Pianosetet nära de förstorade fönstren gjorde vardagsrummet mer avkopplande. Många träskåp användes i det öppna köket, där allting var en kombination av trä och rostfritt stål. Denen var full av lönnskåp som gjorde rummet ser varmare ut och med mer ljus. Sovrummet var enkelt, en kombination av vita och trävaror utan spektakulära detaljer. För master badrummet höll den upplysta duschen, men lönnskåp, nya travertin golv och kakel infördes för att skapa ett bekvämt och rymligt område. {Pics by Kailey}.