En bit av naturen i ditt hem

En bit av naturen i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De flesta gånger ser ett tomt hem inte så fantastiskt ut och möblerna är den som ger ett fint utseende och ger en mysig och välkomnande atmosfär. De vita väggarna ger inte dig impulsen att köpa ett hem, men några fina möbler gör att du vill ha det säkert. Och, till exempel, titta på denna snygga och coola lägenhet från New York, USA. Möblerna är den som ger den lyxiga atmosfären och gör att du vill bo där.

Designad av Incorporated Architecture & Design-företaget och färdig 2009, är Warren Apartment ett modernt hem med några unika och smidiga möbler. Med stora utrymmen och stora fönster, ger lägenheten dig bara luft att andas genom att se hur fantastiskt det är. De moderna och unika möblerna är mycket väl placerade så att de inte rymmer viktigt utrymme. Och säkert hittade du inte den här typen av stolar eller bord i något hem.

MoreINSPIRATION
  • En bit av lyx i mitten av naturen
  • Inkorporera naturens skönhet i ditt heminredning
  • Den fantastiska bänken inspirerad av naturen

Inspirerad av naturens skapelser ger möblerna en naturlig luft och en miljövänlig. Perfekt för naturälskare, kommer detta hem att få dig att känna att du bor utanför med naturen vid din sida. Fylld med växter och med möbler som ser ut som träd, kommer du att ha din egen plats en kopia från naturen och du kommer fortfarande att vara säker och bo i en New York Building.

Fancy yet colorful, möblerna från den här lägenheten ger allt: lyx, säkerhet och håller det fortfarande en fantastisk plats där du kan bjuda in dina vänner för en drink. Föreställ dig hur förvånad de kommer att vara och hur stolt kommer du att känna med din enastående möbler.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: