En lekfull ta på den moderna designen som passar Dublin Campus i Dublin perfekt

En lekfull ta på den moderna designen som passar Dublin Campus i Dublin perfekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som någon av oss skulle förvänta oss, måste en ny Google-byggnad, huvudkontor eller campus ha en lekfull och färgstark design. Det är det utseende som passar perfekt och även en blick som fångar företagets essensvision. Idag ska vi ta en titt på den nya Google Campus från Dublin, Irland.

Campus är en samling av fyra byggnader. De kan alla hittas i mitten av det historiska hamnområdet och de erbjuder mer än 47 000 kvadratmeter kontorsutrymmen där lag från 65 länder kan samverka och arbeta tillsammans. Campusen var designad av schweizisk arkitekturstudio Camenzind Evolution i samarbete med det lokala företaget Henry J. Lyons Architects.

Det är faktiskt mer än bara ett nytt tillskott till Googles stora samling av imponerande byggnader. Denna campus är också EU: s EU-huvudkontor och centrum för försäljning och ekonomi i Europa, Mellanöstern och Afrika.

En av de fyra byggnaderna, som heter "Google Docks", har 14 nivåer och det är den högsta kommersiella byggnaden i Dublin. De andra tre byggnaderna kallas "Gasworks House", "Gordon House" och "One Grand Canal". Utformningen av dessa fyra strukturer är uppenbarligen lekfull och färgstark, men det finns mer än det för dem. Arkitekterna måste också möta utmaningen att utforma dessa strukturer som stimulerande och interaktiva arbetsplatser i mitten av en upptagen stad. De var tvungna att vara innovativa och att skapa en layout och ett yttre skal som uppfyllde både behovet av effektivitet och skönhet.

MoreINSPIRATION
  • Den nya inbyggda designen för Google Campus i Storbritannien
  • Modern familjehem passar helt och hållet varje medlems behov och preferenser
  • Milan Google Office Interior Design Pictures

På campus finns, förutom alla kontor och arbetsplatser, 5 restauranger, 42 mikrokök och kommunikationscentrum, flera spelrum, ett gym, en pool, hälsofrågor, konferensrum, ett inlärnings- och utvecklingscenter, tekniska stopp samt mer än 400 mötesrum och telefonkabiner.

Denna komplexa struktur och design är en reflektion av företagets filosofi. Som du redan vet, tror Google på balans och därmed används en helhetssyn som möjliggör interaktion, kommunikation och harmoni för att skapa en perfekt miljö för att stimulera innovation och kreativitet.