En anmärkningsvärt restaurerad Los Angeles Residence

En anmärkningsvärt restaurerad Los Angeles Residence
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns fall där kunden och arkitekten siktar på projektet är två helt olika saker. Till exempel, för denna bostad belägen i Los Angeles, Kalifornien, hade kunden i åtanke ett tillägg av en sovrumsvit. Jones Partners, arkitekterna som ansvarar för projektet, föreslog något helt annat: gör det mindre snarare än större.

Bostaden 2000 kvadratmeter renoverades år 2012. Arkitekterna var inte överens med kundens önskan att lägga till en annan sovrumssuite ovanpå den befintliga strukturen och föreslog att försöka göra det bästa ur det ursprungliga huset istället för att försöka lägg till den. De gav Sessa House en mycket kontinuerlig och lutad look samtidigt som den moderniserades.

Laget valde en mycket symmetrisk design, med alla sidor lika, utan någon skillnad mellan marknivå och rum. De skapade också en mycket fin inomhus-utomhus-anslutning genom att öppna huset på utsidan med stora glasväggar och fönster.

MoreINSPIRATION
  • Los Feliz Samtida bostad i Los Angeles
  • Återställd Venedig bostad
  • The Peterson Residence av Robert Gurney Architects

Som det visar sig var J, P: s förslag att förädla den befintliga strukturen istället för att lägga till den en mycket smart idé. Inte bara att de inte lägger till något i strukturen men de tog bort några av funktionerna. Till exempel finns överflödiga partitioner och en öppen spis inte längre existerande. Andra ändringar inkluderar utbyte av de stansade fönstren i de öppna ändarna med glidande glasväggar och dörrar. Dessutom installerades ett nytt kök och taket byttes ut. {Found on archdaily}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: