En enkel, lämplig villa av Sluijmer & Van Leeuwen Arkitekter

En enkel, lämplig villa av Sluijmer & Van Leeuwen Arkitekter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vanligtvis är enkla saker uppskattade, oavsett om det är ett enkelt sätt att betrakta en viss situation eller ett enkelt objekt. Om vi ​​hänvisar till Villa Horatiuslaan kan vi prata om enkelhet på höga nivåer och god smak. Beläget i Utrecht, Nederländerna, designades den av den nederländska Sluijmer & Van Leeuwen Architects. Några ord är tillräckliga för att sammanfatta hela karaktäriseringen av detta hus på ett lämpligt sätt; dessa ord skulle vara rena och enkla linjer i en charmig miljö.

Byggnaden var uppdelad i två våningar, varje rum har stora glasfönster, som ger en fantastisk utsikt över det omgivande landskapet, men även balkonger och en speciell plats för avkopplande stunder i slutet av en dag. Interiören håller samma luft av enkelhet som gör att du känner dig välkommen; vardagsrummets öppna utrymme passar perfekt i mönstret.

MoreINSPIRATION
  • Ett enkelt skidhus i Hobe Sound, Florida
  • Hong Kong Villa av Olson Sundberg Kundig Allen Arkitekter
  • En enkel och elegant lagringssamling

De blå stolarna och det bruna bordet är uttryck för enkelhet, medan köket, som kan ses från entrén, ger den perfekta platsen för specifika hushållsaktiviteter, med allt du kan tänka dig i den mest lämpliga atmosfären. Området fyller hela utrymmet med ett drömhjärta där du kan koppla av i solen eller spendera din tid med dina vänner under träden. Om vi ​​har nära och nära hem och ett hem där vi trivs, ser vi saker helt annorlunda, från ett bättre perspektiv.