En elegant och modern bostad i Israel av Levy: Chamizer Architects

En elegant och modern bostad i Israel av Levy: Chamizer Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta vackra hus ligger i Ramat Hasharon, i Israels centrala kustremsa i södra delen av Sharon-regionen. Det är en imponerande byggnad med vacker arkitektur och en mycket elegant inredning. Huset var ett projekt som utvecklats av Levy: Chamizer Architects. Designen är modern för både interiören och utsidan.

Husets fasad är helt vit. Samma färg användes i stor utsträckning också för inredningen. Inredningen är oftast svartvitt. Kombinationen är vacker och alltid trendig och i det här fallet stämdes det för att skapa ett modernt och elegant utseende. De svarta och vita används i kombination med gråtoner och kompletteras med några subtila, lila accentfunktioner som bryter monotonen men förblir också i samma enkla och utmärkta kategori.

MoreINSPIRATION
  • Samtida Bauhaus Residence i Israel
  • Samtida och dynamiska Leenderse Residence av Black Shack Architects
  • Samtida LAM Residence i Israel

Vardagsrummet är rymligt och har golv till tak glasväggar på två sidor. Den ena har utsikt över poolen medan den andra står inför en liten trädgård. De levande och matsalarna delar en öppen planlösning och de har alla en vacker utsikt över havet och organiserades som parallella utrymmen, var och en med egen glasvägg. Köket är ett halvöppnat utrymme och det har tillgång till en vacker och rymlig exteriör lounge och däck. Sovrummet har en mycket skarp och lugnande inredning och det har expansiva fönster mot ett litet trädgårdsområde och tillgång till poolen.