En snygg industriell takfläkt

En snygg industriell takfläkt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Första gången vi hör orden "industrial loft", har vi inte en exakt bild i vårt sinne, åtminstone har jag inte, eftersom jag inte vet exakt vad jag kan förvänta mig. Men efter att ha sett bilderna på platsen ändrade jag mig och jag kom överens om att ett industriellt loft definitivt skulle kunna betyda: modernitet, kreativitet, elegans, stil.

I sin avsikt att skapa ett öppet ledigt utrymme lyckades Ando-Studio lyckas och resultatet är en mycket tillfredsställande. Vi förväntar oss inte för mycket från ett industriområde, men analyserar det, vi ser att bortom utseendet finns mer, till exempel, har stor uppmärksamhet ägnats åt detaljer. Det öppna rummet skapar en trevlig atmosfär och varje liten sak runt bidrar till känslan av att hitta dig själv på en autentisk plats, full av liv och rörelse, vilket ger en slags kontinuitet.

MoreINSPIRATION
  • Industriellt möter naturen i den här anmärkningsvärda loftet i Kiev
  • Ett loft med en funktionell, industriell stil inredning
  • Industrial Chic Loft Funktioner Den perfekta matchen mellan komfort och funktionalitet

Hela miljön ger ett mycket bra intryck tack vare böckerna, bilderna och allt som står för. De stora fönstren ger naturligt ljus, en annan mycket viktig aspekt; medan de material som används (trä, metall, glas och läder) bevisar kvalitet och god smak.

Kombinationen av färger - från tans till marinblå - skapar ett speciellt humör. Det finns alla sorters element som ger ett märke av originalitet och personlighet till hela huset: målningarna, hur böckerna ordnas, statyerna, de färgglada grönsakerna i köket; alla dessa ger livet och glädjer ögonen.