En mycket populär husstruktur i Kyoto Japan

En mycket populär husstruktur i Kyoto Japan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kallas en t-house, och designad av Atelier Boronski. Du skulle undra på byggnaden om du tittar på det. Byggnaden är byggd på en plats som har utsikt över kullarna, och byggnadens väggar är vertikalt raka. Du hittar matsalen och köksområdet på första våningen, och har också sittgrupp även på första våningen. Alla dessa rum öppnar fram i en trädgård, som ger en sällsynt skönhet till huset.

Den yttre delen av huset har ett vitgips och bränt cedertrådsmaterial på traditionellt sätt. Det är ett mycket vackert och modernt hus. Den har en mycket fin design, både när det gäller exteriör design samt inredning. Varje rum har ett specifikt utseende, en annan atmosfär och inredning. Men vad de alla delar gemensamt är den moderna och enkla stilen.

MoreINSPIRATION
  • Kowalewski Residence är en modern struktur i en lantlig miljö
  • T Residence från Japan har utsikt över det vackra Stilla havet
  • Elegant renoverat hus i Nederländerna

Det är trevligt hur allt material och mönster fungerar tillsammans och bildar en komplett och jämviktad bild. Och alla de olika färgerna samarbetar också för att bilda komplementära och färgstarka bilder. Det är en vacker design, modern och elegant och elegant. Jag gillar särskilt trapporna. De verkar vara flytande och de har en mycket naturlig form. Badrummet är också intressant. Det verkar lite obehagligt och läskigt, men fortfarande intressant.