ABC kontorsmöbler samling

ABC kontorsmöbler samling
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bara för att kontoret är vanligtvis platsen där du arbetar, betyder det inte att det måste vara tråkigt och saknar stil eller komfort. Tvärtom bör kontoret vara så välkomnande och roligt som möjligt så att arbetet inte skulle tyckas vara en skyldighet, men mer som en trevlig sak att göra. Ett sätt att göra det händer är att välja eleganta och eleganta möbler för kontoret. Vi har bara saken för dig. Det heter ABC och det är en härlig kontorsmöbler samling skapad av Bibini.

ABC har designats av Luca Scacchetti för Babini och om du tittar på bilderna märker du designens enkelhet och skönhet. Samlingen har utformats som ett alternativ för de vanliga kontorsmöblerna som gjorde att din arbetsplats verkar ännu mer ovälkomlig än vanligt. ABC ger stil och nåd och kombinerar dem vackert med funktionalitet.

MoreINSPIRATION
  • Den moderna Aster kontorsmöbler samling
  • Flexibelt kontorsmöbelkoncept
  • Modern möbler samling från The Home Key

Dessutom har denna moderna samling utbytbar komponent som kraftigt ökar dess mångsidighet. På så sätt kan man skapa tre versioner: en Basic-version som har en wenge-struktur i kombination med melaminbänkskivor och paneler i wenge- eller lätta ekfinish, en avancerad version med bänkskivor berikade med aluminiumkomponenter och en prestigefylld version-kristall eller läder vit, röd, mocka och beige. Välj den som bättre passar din personlighet.