Akryl Barstolar - För dem med ingenting att dölja

Akryl Barstolar - För dem med ingenting att dölja
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Akrylmöbler, även om de har en något modern attraktion, är extremt mångsidiga. Genomskinligheten gör den idealisk för små utrymmen men också det perfekta verktyget för en balanserad design. Akryl barstolar, till exempel överföra all uppmärksamhet till baren eller köket, men inte utan att stå ut på ett subtilt sätt.

Barstolar helt av akryl är ganska sällsynta och de är definitivt intressanta. I denna moderna miljö bibehåller de balans och övergripande harmoni, vilket gör att inredningen blir enkel men iögonfallande. {Found on apartmenttherapy}.

De med akrylbaser är ganska populära. De brukar användas för att skapa intryck av en större planlösning. Och genom att välja platser som matchar den övergripande inredningen, kan barstolarna gå nästan obemärkt, så att du kan skapa kontaktpunkter någon annanstans i rummet.

Vi älskar allt om dessa barstolar, inklusive hur de matchar den omgivande inredningen, tapeten och färgpaletten. Akrylramarna ger dem ett mycket känsligt utseende och dra samtidigt ögat uppåt.

Moderna mönster rymmer denna typ av möbler verkligen bra. Lägg märke till hur barstolarna har en genomskinlig akrylbas och hur de röda platserna är de enda som sticker ut och verkar sväva över marken.

MoreINSPIRATION
  • Den eleganta ångbarnstolarna
  • Tidlösa och mångsidiga akrylbord och några förslag på hur man använder dem i ditt hem
  • Sadelstolar - Ergonomiska stolar med en chic västvridning

Lumisource Venti barstolar kombinerar en glänsande krom fotstöd och en akryl sits på ett mycket elegant och elegant sätt, perfekt för denna typ av minimalistisk inredning.

Ångstolpen erbjuder en liknande kombination av material och ytbehandlingar men i ett något annat sammanhang. De har en klassisk byggnad som gör dem lite mer mångsidiga och kan anpassa sig till mer traditionella inställningar. {Found on sarahnatsumi}.

Här har du ångbarnstolarna i ett tydligt traditionellt kök. De kompletterar en ö som sträcker sig på ena sidan och gör att rummet ser ut som mer rymligt och luftigt, med tanke på de mindre dimensionerna. {Found on auburndalebuilders}.

En förkromad fast bas och en slank akrylbas är de två huvudkomponenterna i dessa barstolar, en design som är enkel att se bra ut i minimalistiska, moderna utrymmen men också mångsidigt för att också se bra ut i klassiska och traditionella utrymmen. {Found on rmtarchitects }.

Den genomskinliga lucitryggan på dessa barstolar är nästan osynlig. Det är faktiskt det element som gör avföring så intressant. De lurar ögat på ett riktigt enkelt sätt.

Starka kontraster kan göra någonting sticka ut. Dessa barstolar har till exempel en väldigt enkel konstruktion, med en klar akrylbotten och ett kvadratiskt svart säte, men den starka kontrast uppmärksammar designen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: