10 sätt att lägga till borstad mässing i ditt hem

10 sätt att lägga till borstad mässing i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har alla märkt det. I hushållsaffärer, på vår Pinterest-mat, i vår bästa väns nybyggda kök, är det en signifikant förändring. På något sätt, väldigt långsamt, ersattes all den glänsande kopparinredning som en gång var så populär, att den ersattes av borstat mässing. Nu brukar vi, när vi hör ordet "mässing", tänka på alla de fula glänsande byggmästarnas klassfästen i ett nyinköpt hem och vi undrar varför handla vårt koppar till den där? Det finns några anledningar. Borstat mässing är inte glänsande byggmästare i mässing. Borstat mässing har en mjukare utseende än koppar. Borstat mässing kommer också att matcha fler stilar än koppar. Och förändring av trender är oundviklig. Så innan du suger över dina koppartillbehör, kolla in dessa 10 sätt att lägga till borstat mässing i ditt hem och låt dig omvandlas.

Ljusarmaturer är en av de uppenbara ställen att göra den borstade kopplingsbrytaren. Det finns massor av vackra alternativ som kommer att se ljuvliga ut i ditt hem och lägga till lite glam utan att vara alltför prickig. (via finérdesign)

Gör dig själv en tjänst och bara titta på dina badrums kranar. Om de är något som mitt, kunde de använda en liten uppgradering. Borstat mässing kommer att göra ett blabad i ett bambad på en eftermiddag. (via Amber Interiors)

Kom ihåg att vän med det nybyggda köket? Hon är galen om hårdborsthårens hårdvara och om du ger dina egna skåp samma uppdatering, blir du också. Det är så enkelt att lägga till en touch av modernistiska in i ditt kök. (via Becki Owens)

Om du någonsin varit spegelhandel har du säkert märkt att de flesta har en viss gräns. Välj en kant i borstad mässing och du kommer bli förvånad över hur elegant ditt utrymme har fått. (via Amber Interiors)

MoreINSPIRATION
  • Brass Addicted - Fixtures and Accent Detaljer
  • Monokromatisk Padda Med Mässing Och Koppar Accenter För En Rustik Touch
  • Mässingens egenskaper, en stark trend som ska beaktas för det kommande året

Eftersom vi blir större kan du lika väl veta att det verkligen finns borstade mässingsmöbler. Tänk därför noga på dina metaller och om du ska till den mjuka glansen väljer du mässingen. (via Style Me Pretty)

Bestick kan göra eller bryta en middag bord dekor, skulle du inte hålla med? Handla dina otillbörliga gafflar och skedar för en härlig matchande uppsättning i borstat mässing. Din tabellinställning kommer att ligga över Instagram, jag lovar. (via en gång ons)

Om du älskar borstad mässing men inte har pengar för inventarier eller hårdvara, samla några små bitar som köksbehållare eller växtkrukor eller kaffebordsmaterial. Det kommer att se elegant ut och ha kul utan att bryta din plånbok. (via Medina Lind)

Kanske kan du inte få nog av den borstade mässingstrenden! Om det låter som du, ta några till kontoret också. En borstad lampa med pensel och en ram kan ta alla dina andra skrivbordstillbehör till liv. (via Sacramento Street)

Du har nog sett dessa sconces före. Men skönhetens mässing är att de kommer att matcha var som helst, från ditt sovrum till ditt kontor till ditt barns plantskola. Du kanske vill beställa några. (via Cup Of Jo)

Så du har redan installerat skåphårdvaran och bytt ut dina armaturer och handlat dina kranar. Vad kommer härnäst? Tänk utanför lådan för bitar som den här borstade mässingsfläkten. Det blir inte mer borstat mässing än det! (via Flickr)