Här är 6 överraskande förbättringar i hemmet som kommer att göra dig bäst för din buck när du säljer

Här är 6 överraskande förbättringar i hemmet som kommer att göra dig bäst för din buck när du säljer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Zillow, den webbplats som värderar hyresfastigheter enligt lokalförsäljning, släppte precis en rapport om hur man mäter värde innan du säljer ditt hem. Deras forskargrupp tittade på de 100 vanligaste termerna i hemförteckningar från de senaste åren för att identifiera trenderna för vad folk letar efter i ett nytt hem. De såg djupare ut för att hitta vilka av dessa önskelista som ger mest pengar för investeringen.

Om du tänker på bänkskivor i granit, trägolv eller en ny utomhusdäck över listan, kan du bli förvånad att läsa att ingen av dessa tre nämns. Faktum är att de flesta av de sex bästa bostadsförbättringarna som driver lönsam försäljning idag är oväntade. Och vissa kostar inte massor av pengar att lägga till.

1. En vinkylskåp

Även ett litet underkiosk vin kylskåp kan lägga till tusentals dollar till ditt hem säljpris. Bild: Harvey Jones

Säljare som hade ett vinkylskåp i hemlistan sålde sitt hem för 22 procent mer än liknande listor. Trenden var särskilt stor på västkusten, med Los Angeles högst upp på listan.

Siffrorna: Du kan lägga till ett vinkylskåp till ditt hem för så lite som $ 150. Många stilar kan vara fristående och behöver bara kopplas in. För ett sömlöst utseende, byt ut ett köksskåp med ett vinkylskåp. Med tanke på att du kan få tiotusentals dollar tillbaka på en liten investering, är den här uppgraderingen ett som du inte borde hoppa över.

2. En ångdusch

Lägg till värde innan du säljer ditt hem genom att installera en enkel ångdusch. Bild: Fyrkantiga byggare

Att ha en glasskärmad ångdusch är att lägga till ett wellness-spa i ditt hem. Och köpare är på jakt efter en, särskilt i kallare ställen som Chicago. Of alla sex uppgraderingar på denna lista, slagduschar är föremålet som erbjuder den största försäljningsprisökningen. Hem reklam ånga duschar säljs för 29 procent mer än listor som inte nämnde en.

Siffrorna: Kostnaden för installationen innefattar vanligtvis uppgradering till ett glasdusch, uppdatering av plattan, tillägg av ånggenererande system eller avgasfläkt och avloppsvatten. Enligt Zillow kan kostnaden sträcka sig från $ 2.500 till $ 10.000, beroende på om du börjar från början eller uppdaterar en befintlig dusch.

3. En pizzaugn

Denna trädgårdshamn har en öppen spis och en vedeldad pizzaugn. Bild: Paradise Restored

Lägg märke till en trend här? Det ser ut att köpare som är villiga att spendera mer på ett hem är stora på mat och välbefinnande. Pizzaugnar är vanligtvis en utomhusfunktion och är mycket enklare och billigare att installera utomhus, även om du kan lägga till en pizzaugn inomhus också.

Siffrorna: Hemförsäljare som hade en pizzaugn fick 26 procent mer för sitt hus än de som hoppade över den enkla uppgraderingen. Du behöver inte mycket utrymme för att lägga till en pizzaugn i din trädgård eller terrass, vilket gör det till ett utmärkt sätt att öka värdet innan du säljer ditt hem. En förberedd pizzaugn kan hämtas i en hemförbättringsbutik för så lite som $ 350.

4. Professionella köksmaskiner

En professionell kocks kök har allt som en seriös kock behöver för att skapa gourmetmat. Elementen inkluderar en gasbrännare med flera brännare, stort kylskåp, en eller två ugnar, kraftig diskmaskin och industriellt avgassystem. Bild: Boston Magazine

Sökordet för "professionella apparater" är högt för köpare. Ett prokök är mer än bara rostfria vitvaror; Apparater är ofta kommersiella betyg, utformade för de som är passionerade för matlagning.

Siffrorna: Hem med professionella apparater fick ett 29 procent högre försäljningspris jämfört med liknande listor som inte nämnde dem. Vissa märken, som "Sub-Zero fridge", tjänade säljare en imponerande 38 procent ökning. Professionella apparater startar på ungefär $ 1200 för diskmaskiner och $ 5 000 + för topprankade gaser och kylskåp.

5. Uppvärmda golv

Under stenen i det här vackra sovrummet med utsikt, strömmar golvvärme rör rör hett vatten över golvet för att värma golv och hela rummet. Bild: McClellan Architects

Golvvärme är en lyxig anläggning att ha. Tänk dig att vakna på en kall morgon och gå barfota på varma golv. Jo, hemköpare letar efter denna uppgradering i sitt nästa hem, med köpare betalar 24 procent mer över hemets förväntade värde för det.

Siffrorna: Installera uppvärmda golv kräver konstruktion. Systemet måste gå under golvet, vilket kräver att ägarna ska riva ut det befintliga golvet och byta ut det. Enligt Zillow borde husägare förvänta sig att "betala mellan $ 5 och $ 10 per kvadratmeter" - inte golvet - för att installera ett system.

6. Solpaneler

Solpaneler är en stor investering i början men betalar sig över tiden i elräkningsbesparingar. Bild: Zero Energy Design

Den här miljövänliga uppgraderingen är lönsam, särskilt i den lägsta prisnivået på startnivå. Hemannonser reklam "solpaneler" vinst i genomsnitt 21 procent över det förväntade hemets värde. När man tittar specifikt på de lägsta priserna på hemnivå, sålde säljare 40 procent mer om solpaneler var inkluderade.

Siffrorna: Solpaneler prissätts enligt "per watt energi" de genererar.Zillow rapporterar att "det genomsnittliga amerikanska hemmet med solenergi har ett 6 kW-system som betalar mellan 2,71 och 3,57 dollar per watt." Det bidrar till någonstans mellan $ 10 000 och $ 15 000 för ett solpanelsystem efter federala skattekrediter.

Hur man lägger till värde innan du säljer ditt hem

När du överväger hur man lägger till värde innan du säljer ditt hem, tänk på vad som är mest förnuftigt i din region. En ångdusch eller golvvärme kan vara mer populär i kallare klimat. Solpaneler eller en utomhuspizzaugn är bäst i områden med mer soliga dagar.

Börja med de enklare och prisvärda projekt som lägger till en gourmet effekt i ditt kök och en spa-känsla på ditt badrum och titta på ditt hem stiga ovanför tävlingen.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: