Alternativ som lägger värme till en modern vardagsrumsdesign

Alternativ som lägger värme till en modern vardagsrumsdesign
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Finns du själv dragen till modernt vardagsrumsinredning men oroat över hur man värmer upp det för verkliga livet? Du är inte ensam. Linjerna och designen av modern stil är flytande över tiden (dagens samtid kommer inte att vara den moderna designen 2025), men för närvarande involverar de lite minimalistisk modernism, vilket har potential för estetisk sterilitet. Här är några alternativ att tänka på för att enkelt värma upp ditt moderna vardagsrum så att du har det bästa av båda världarna - en stor, ren fodrad design med mycket välkomst och uppehållskraft.

Djupväggfärg.

Eftersom moderna vardagsrumsmöbler ofta är rena och hårda, kan estetiken vara mer stel och kall än vad som antagligen är tänkt. Mjuka hela vardagsrummet genom att lägga grunden till dämpad, djup och / eller varm färgning på väggarna.

Kontrast piping.

Det finns något i sig mjukgörande och vänligt om tvåtonsmöbler, och kontraströr på moderna vardagsrumsmöbler är lika välkomnande som det är elegant. Särskilt när färgerna är neutrala och lugnande, som till exempel på denna äggskal-och-stål-blå soffa.

Djurreferens.

Från faux taxidermi till väggkonst, statyer till mattor, djurtryck, mönster och referenser kombinerar adeptly den moderna zesten för det eleganta vilda djuret med djurs naturliga natur. Även i ett utrymme där högglans, reflekterande ytor och glamour är saken, leder hänvisning till djur hela rummet till en absorberbar och riktigt inbjudande nivå.

Varm belysning.

Som glänsande metallisk, abstrakt eller modern som ditt vardagsrums ljusarmatur kan vara, kommer införandet av glödlampor med varma lumen att skapa en omedelbar mjukning av utrymmet. Detta är en särskilt effektiv balans att slå i det moderna vardagsrummet, eftersom belysningen sträcker sig över hela rummet, inte bara påverkar en visuell upplevelse.

Lag av lager.

Oavsett om din första kärlek är lagringsutskrifter framför spegeln på manteln, eller blanda åtta kuddar i soffan eller stapla mattor på golvet, är skiktet ett utmärkt designval för att mjuka ett utrymme. Kantar och linjer försvinner inte (vilket är viktigt i modern design), men de torkar lite när de är lagrade. Dessa ovala soffbord har en utmärkt lagringskonflikt och lägger till djup (vilket vanligtvis = värme) till detta neutrala monokromatiska vardagsrumsarrangemang.

Tropiskt lövverk.

MoreINSPIRATION
  • Rustikt trä möbler för vardagsrum
  • 11 Vardagsrumsdesignsidéer för ditt hem
  • Sex sätt att designa ett mer inbjudande vardagsrum

Medan dagarna av matchande tryckt klädsel till gardiner (och till och med tapeter och golv) är historia för många, återstår rester av de härliga utskrifterna för att skapa en känsla av komfort i det moderna vardagsrummet. Tropiskt lövverk och andra relaterade tryck är alltid välkomna i ett modernt vardagsrum. En kudde med frondtryck, till exempel, ger en sofistikerad dos.

Naturligt trä.

Kornet och mångfärgade egenskaper hos rå, exponerad och naturligt trä är ett vackert komplement till det moderna vardagsrummet. Inte bara ger träets neutrala färg värme, men den inneboende variationen i träkornet och formen i sig ger organiska och naturälskande element till den moderna inredningen.

Texturerat textilier.

Naturtyger och väv har en inåtrik inbjudande konsistens till dem. Tänk på tweed, ull och linne, för exempel. Deras utseende efterliknar den subtila ojämnheten som uppvisas i naturen själv, i trädbark, bergsytor och den molniga himlen själv. Medan en silhuett av ett stycke kan vara bestämt modern eller modern kan møbeln mjukna upp den.

Växtliv.

Grönt växtliv, i små och stora doser, erbjuder en inneboende friskhet och mjukhet till det moderna vardagsrummet, oavsett många andra faktorer. Placera en större krukväxter i hörnet av vardagsrummet, eller en mindre krukgrön på soffbordet eller bokhylla.

Plaid Touches.

Låt oss vara riktiga i en minut: några inredningsdetaljer är lika mysiga som pläterade. Plaidklädsel, väggar, kuddar, mattor osv. På vad som helst och där plaid befinner sig, känner sig omgivningen vänligare, mer välbekant och inbjudande. Plaid fungerar i det moderna rummet, men på grund av sitt solida klassiska rutmönster, så gör de två styckena en utmärkt parning.

Sänkbar sittplats.

Du kan ha möbler med stora linjer som fortfarande är bekväma, vilket framgår av denna plyscha samtida sektion, som är nyckeln till ett varmt inbjudande vardagsrum. Få människor vill stanna kvar i ett utrymme där möblerna är täppa eller obekväma, men motsatsen är sant i ett modernt vardagsrum med vackra sittplatser som du kan sjunka in och stanna en stund.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: