Hur man alltid får ut det mesta av dina sillben golv

Hur man alltid får ut det mesta av dina sillben golv
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Sillbenmönstret är en klassiker och vi vet alla hur uppskattade sillbensgolv är. Även om det finns variationer av detta mönster är det alltid lätt att identifiera det. Det är vanligtvis de äldre, traditionella bostäderna som har denna typ av golv men det betyder inte nödvändigtvis att moderna bostäder inte kan utnyttja denna funktion också. Det är faktiskt ganska lätt att installera sillbenet. {Found on thisoldhouse}.

Ett modernt eller modernt hem kan dra nytta av sillben golv för att känna sig mer inbjudande. I utrymmen som köket skulle detta vara ett charmigt alternativ för de vanliga plattorna. {Found on hartwright architects}.

Ett annat bra område där sillben golv skulle se bra ut är vardagsrummet. Här skulle det tillföra en elegant och elegant inredning, något som inte alltid är möjligt med rena laminatgolv eller andra typer. {Finns på området}.

Låt trägolv sticka ut. Du kan göra det genom att hålla resten av material, färger och finish enkla och se till att det finns sammanhållning hela tiden, även om det finns starka kontraster. {Found on eladgonen}.

Anta inte bara att sillbensgolv gör ett utrymme ser gammalt och föråldrat ut. Du kan enkelt ändra utseende och atmosfär genom att återställa golven eller du kan dra nytta av en sådan funktion och dekorera utrymmet därifrån. {Found on candelariadesign}.

I stället för att ersätta dina gamla sillbensgolv med något mer modernt, kan du hålla dem och skapa en eklektisk inredning runtom dem. Inkludera rustika, traditionella och industriella element. {Found on summerthorntondesign}.

Det är möjligt att få sillbensgolv i badrummet för att få utrymmet varmt och välkomnande. Men trä är inte ditt bästa alternativ när det gäller material. Till exempel kan du ordna kalkstenplattor i detta mönster för att få ett vackert utseende. {Found on jaquebethke}.

Trägolv arrangerade i ett stort sillbenmönster kan vara det element som länkar de olika utrymmena i en öppen planlösning eller, som i det här fallet, sovplatsen från klädkammaren. {Found on site}.

MoreINSPIRATION
  • Sillbensgolv och betongkolumner kopplade till modern minimalism
  • Appellen av Checkerboard Golv
  • Kökets bakplattor blänker med sina sillbenskonstruktioner

Färg spelar en viktig roll för att bestämma atmosfärens inredning i ett rum. Det är faktiskt golvet som ställer tonen. En ljus färg öppnar utrymmet och skapar en avslappnad känsla hela tiden. {Found on craigtuttleconstruction}.

Trägolv av sillbenet är idealiskt när du försöker få en eklektisk köksdesign. Du kan enkelt länka det här elementet med andra funktioner som ön, skåp eller hyllor och du kan lika enkelt lägga till kontrastfunktioner.

När äkta trä används för golvet ser mönstret fantastiskt ut. Men i detta fall ser sillbenmönstret fantastiskt ut när dess textur, finish och färger är markerade med naturligt ljus. {Found on 4exposure}.

Kombinationen av sillbensgolv och vit skåp i detta kök är verkligen elegant och vackert. De små skillnaderna i färg och hur dessa nyanser interagerar med var och en när bitarna sätts ihop som ett pussel, lägger till karaktär i rummet. {Hittas på köksbypetergill}.

Oavsett om du föredrar återvunnet trä, konstruerat trä, bambu golv eller någon annan typ, är det viktigt att integrera detta element i rummets inredning. Det här familjerummet i Medelhavsområdet använder en rad snygga detaljer för att få den sammanhållning du ser här. {Found on pbuilders}.

Ibland är trä inte ditt bästa alternativ. I köket skulle det vara mer praktiskt att ha kakelgolv. Men det betyder inte att du inte kan ordna plattorna i ett sillbenmönster för att hålla designvätskan och välkomna. {Hittade på rustning}.

Situationen är liknande i fråga om badrummet. Egentligen finns det ett ännu bättre alternativ. Istället för plattor kan du välja stengolv och de kommer att se ut som trägolv tack vare sillbenmönstret och färgen.

Mångsidigheten av sillbensgolv gör att de kan användas i alla slags utrymmen, dekorer och i kombination med många olika stilar. Golven kommer att anpassa sig till omgivningen. Det är därför du aldrig kan gå fel med sillben golv. {Found on 30smagazine}.

Men i slutet av dagen är det bästa stället där du kan använda sillbensgolv i sovrummet. Här kan du utforska många designmöjligheter. Ett alternativ är att göra golvet brännpunkten och utnyttja mönstret för att avslöja träets naturliga skönhet. {Found on rockriddeevelopments}.