Fantastiska Cobra som Solar Building av Zechner & Zechner

Fantastiska Cobra som Solar Building av Zechner & Zechner
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ormar är inte bland de djur som jag älskar eller gynnar. Deras kalla kropp och aggressiva utseende får mig att tänka på rädsla och fara. De förvånar vanligtvis dig genom sina livfulla färger, stora dimensioner eller intressanta sätt att leva. De kan inspirera dig till våld, skräck, list och kraft. Det beror på hur mycket du gillar eller inte gillar dessa djur.

Arkitekterna Zechner & Zechner inspirerades av funktionerna i en kobra och konstruerade denna solbyggnad på topparna i Alperna i Österrike. Det är en stor terminal som tar form av en imponerande och farlig orm som heter kobra. Den har ett observationsdäck som liknar ormen av ormen och dess bas som representerar sin kropp.

MoreINSPIRATION
  • En fantastisk djurinstinkt i möbeldesign
  • VDAB Office Building av BOB361 Architects
  • Svenskt Soldriven Hem Designad av Eleverna från Chalmers University

Fastän denna byggnad ser aggressiv ut som omgivningen är det en miljövänlig terminal. Det använder solfångare för egen produktion av energi.

Zechner & Zechner Architects byggde denna fantastiska byggnad och de uppskattades för projektet genom att vinna en järnvägsbyggnadskonkurrens. Nu kan du se en trevlig "orm" som inte verkar vara aggressiv mot vår miljö men det kan fortfarande överraska oss med sin fantastiska och imponerande utseende.