Behöver du en inbyggd djuprengöring? Amazon Home Services har du täckt

Behöver du en inbyggd djuprengöring? Amazon Home Services har du täckt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Du har just flyttat in i ditt nya hem eller lägenhet. Titta på allt som behöver göras, kanske du känner att du behöver en armé på din sida. Du har lådor att packa upp, det knepiga smarta hemförsörjningssystemet att installera, plattskärms-TV-apparater att montera och nya möbler att montera. Plus, du vill ha ditt hem sparkly clean - STAT. Tack och lov, Amazon har du täckt; Amazonas hemtjänstavdelning kommer att skicka någon omedelbart för att kontrollera objekten på din honungslista.

Medan du kanske inte är bekant med tjänsten har det funnits sedan 2015. Amazon har byggt upp en imponerande katalog av experter och yrkesverksamma över hela landet, redo att komma, komplettera de sysslor du tilldelar dem.

Vad kan Amazon Home Service-experter göra för dig?

Amazon Home Service-experter erbjuder ett brett utbud av tjänster. Tekniska eller smarta hemrelaterade uppgifter som att optimera din Wi-Fi-router eller installera en smart termostat är deras bredaste utbud av tjänster. Men Amazon har också rörmokare, elektriker och manuella arbetsrelaterade proffs. Några av de mest efterfrågade uppgifterna du kan beställa är:

 • TV väggmontering
 • Surround ljud och hemmabio setup
 • Smart fjärrinstallation
 • Uteplats möbler montering och generalförsamling
 • Trädgårdsarbete
 • Renovering
 • Utflyttningsrengöring
 • Inflyttningsrengöring och husstädning
 • Hantverkare per timme

Hur mycket kostar handyman-för-timmen?

Amazon gör det enkelt att hämta citat på hemtjänsten innan man beställer. Ange din postnummer, kolla vad du behöver och du får ett omedelbart pris. Till exempel, en handyman att arbeta inuti ditt hem i två timmar med en steg stegkostnad:

 • $ 210,99 i Downtown Chicago, IL
 • $ 196.69 i Austin, TX och Phoenix, AZ
 • $ 208.49 i Los Angeles, CA
 • $ 189,99 i Downtown Atlanta, GA

Enligt Amazon kan handyman slutföra flera tjänster inom de angivna timmarna. Listan över tjänster är omfattande, men några av de mest populära förfrågningarna är hängande hyllor, barnsäkra hemmet, kabeldragning av hemmabiosystem, reparation av glasfönster och reparation av gips. Sidan beräknar hur många timmar som behövs för de olika uppgifterna.

Hur mycket kostar en utflyttningsrengöring?

En utflyttningsrengöring är ganska detaljerad, eftersom allt behöver rengöras - basplattor, skåp, belysningsarmaturer, dörrkarmar, persienner, fönsterbrädor, toppar av köksskåp, kylskåpets interiör etc. Enligt Amazon Home Services Move-Out Cleaning-sida, en utflyttningsrengöring av en hem eller lägenhet upp till 1000 kvadratmeter i Downtown Atlanta kostar $ 160.

Var hittar du Amazon Home Services?

På Amazonas hemsida finns en lista över alla tillgängliga tjänster. Du kan också hitta ett expertinstallationspris offert på många av produktsidorna.

I det här exemplet finns en alternativlåda för "Få expert TV-väggmontering" precis under alternativen för TV-storlek. Alternativet inkluderar ett väggmonteringspris för din postnummer (96,90 dollar för Atlanta).

Varför använda Amazon Home Services?

Den största anledningen att använda Amazon Home Services är att Amazon gör det enkelt; Du kan beställa inrullningsrengöring eller en hushållsförbättringsexpert med några få klick och betala för överenskommen service vid förskott vid kassan.

Amazon skärmar sina experter och inbjuder yrkesverksamma som de hävdar "har en stark rekord av tjänstekvalitet." Du litar på en främling att komma in i ditt hem eller kontor baserat på Amazons rykte, så företaget utför en sexpunkts brottslig bakgrundskontroll och verifierar licensiering och registrering. Du kan också läsa recensioner om experterna från andra kunder för att informera ditt beslut.

Och om något går fel, stöds alla hemtjänster av Amazonas lyckans garanti. Om du inte är 100 procent nöjd kommer Amazon att fixa det eller ge dig en fullständig återbetalning.

Har du använt Amazon Home Services? Vi skulle gärna höra om din erfarenhet i kommentarerna nedan.