Prime Day 2018: The Best Home Deals från Amazons stora dag

Prime Day 2018: The Best Home Deals från Amazons stora dag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Amazon Prime Day 2018 är här! Bild: Amazon

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Det är här! Prime Day är i princip jul för online-shoppare som lever för två dagars frakt. Det börjar idag klockan 3 ET, men det betyder inte att du måste vänta med att komma in på några bra erbjudanden. Amazon rullar redan ut rabatter och lager sina digitala hyllor med ett stort utbud av produkter.

Vad är Prime Day?

Om du inte redan har hört är Prime Day en stor sak i online-shoppingvärlden. Det är årets största försäljning till Amazon, förmodligen den bästa aktören inom e-handel. Det erbjuder Black Friday-esque erbjudanden på ett stort utbud av produkter. I huvudsak, om du planerade att köpa något från Amazon, nu är det dags. Prime Day fortsätter genom imorgon den 17 juli. Det är 36 timmar söta erbjudanden från affären som säljer nästan allting.

Tänk på att inte alla Prime Day-erbjudanden rullar ut på en gång. Vissa kommer att vara tillgängliga strax vid 3 p.m. ET kickoff idag, medan andra kräver mer tålamod. Under kommande Prime Day-artiklar ser du en knapp som säger "Watch This Deal!" Klicka på den och Amazon kommer att hålla dig uppdaterad på prissättningen.

Vad ska jag köpa på Prime Day?

Det korta svaret är: nästan vad som helst. Prime Day innehåller rabatter på nästan alla Amazonas produktkategorier. Viktiga höjdpunkter kommer från Amazons egen produktlinje (tänk på Echo Dot eller Kindle Paperwhite). Besparingarna slutar dock inte med teknik. Om du har varit ute efter att fräscha ditt hem i sommar är Prime Day en utmärkt möjlighet att göra exakt det. Amazon rullar redan ut några bra erbjudanden och spännande förhandsvisningar. Låt oss ta en titt.

Accent ditt utrymme med denna snygga Rivet stol. Bild: Amazon

Heminredning

Om du historiskt har skytt bort från att köpa möbler på Amazon, är det dags att värma upp tanken. E-tail giant har ett ganska imponerande urval av heminredning. Och det här valet blir ännu större med Prime Day 2018 tack vare utbyggnaden av nya produkter från sin Rivet-linje och stora rabatter på möbler och inredning från Amazons egna linjer.

Om du har letat efter en accentstol för att krydda ditt vardagsrum, är dess nya Revolve Modern Accent Chair en slank bit som redan är 10 procent för Prime-medlemmar. Du kan få tag i stolen idag för $ 225.

Jakt på ett kraftigt stycke för att ta ditt sovrum till nästa nivå samtidigt som du sparar en vacker öre? Stone & Beam Ainsley Geometric Queen Bed är en jättestor 32 procent av just nu. Inte imponerad av rabatten? Du borde vara - när det tar priset för den här sängen till bara 169 dollar.

Eller kanske har du letat efter precis rätt inredning för att knyta ditt bostadsutrymme tillsammans, blanda funktionalitet med modern form. Titta inte längre än Rivet Allyson soffbord. Du kan ta tag i det för 143 dollar idag - det är en snygg 28 procent rabatt.

Prime Day 2018 visar en helt ny kasta av kuddar. Bild: Amazon

Säng och bad

Du behöver inte göra plats för nya möbler för att använda Prime Day som ett tillfälle att fräscha upp ditt utrymme. Rivets nya produkter innehåller en rad attraktiva, mångsidiga kuddar som kan hjälpa dig att förvandla din säng eller soffa. Oavsett om du letar efter en luxe, mod eller boho vibe, har dessa kuddar dig täckt. Prissättningen varierar från $ 35 till $ 45.

Om du letar efter ett liknande pris men bättre sätt att uppgradera din säng, titta inte längre än detta $ 35 Hypoallergen Microfiber King Duvet Cover. Dess Prime Day-affär börjar kl. 03:40 ET. Vill du ha något lite mer iögonfallande? Kolla in dessa roliga mönster i PinkMemory Duvet Cover. De flesta mönster i kung är för närvarande $ 75, men det här täcke är också en del av Prime Day. Du kan leta efter sin affär att rulla ut klockan 4:05. ET.

Fräsch upp en gammal stol eller bänk med detta trendiga fårskinnsskydd. Bild: Amazon

Dekor

Prime Day är det perfekta tillfället att lägga till dekorativa bitar i ditt hem som ger en ny känsla utan att tömma din plånbok. Om du till exempel har en stol eller bänk som du har blivit borta av, kan du ta den här Carvapet Luxury Soft Faux Sheepskin Chair Cover. Den kommer i ett brett spektrum av färger, allt för under $ 20 med ytterligare Prime Deals kommer klockan 5 på morgonen. ET.

Vill du höja din väggdekoration? Ta några av dessa MELANNCO flytande trä hyllor. De är tillgängliga i svart eller vitt för under $ 18, med ytterligare Prime Day-besparingar klockan 3:10 p.m. ET.

Om du letar efter dekor som blandar skönhet och nytta, kanske du vill ta tag i Mydethun Moon Lamp Moon Light. Denna 3D-tryckta lampa ger eteriska, månvibbar till ditt utrymme för bara 17 dollar, med en extra affär som börjar direkt med kick-off av Prime Day klockan 3 p.m. ET.

Prime Day kan vara din perfekta möjlighet att äntligen motivera att köpa dig en Vitamix. Bild: Amazon

Hemteknik

Om du inte redan har tagit artificiell intelligens i ditt hem, idag är dagen. Echo Dot säljer för bara $ 30. Det är ett litet pris att betala för en gadget som packar ett kraftfullt slag. Du kommer bli förvånad över hur ofta du tycker att du pratar med Alexa för saker som morgondagens väder, de senaste nyheterna, receptomvandlingar och mer.

Den Coleman RoadTrip bärbara grillen är en annan Prime Day produktlansering som hjälper dig att dra nytta av sommaren. Det är ett enkelt sätt att lägga till grillfunktioner till även den minsta uteplatsen - eller din närliggande park. Plus, det är $ 227 idag, även innan Prime Day börjar.

Precis som svart fredag ​​kan Prime Day vara det perfekta tillfället att ta tag i det dyra objektet du har blivit ögat på. Sluta bryta med din gamla mixer! Ta med Vitamix E310 Explorian blender, en annan Prime Day lansering för $ 350.

Hur man går in på Prime Day

Prime Day är lämpligt namngiven eftersom du gissade det! - Det är för människor med Amazon Prime. Om du inte har ett Prime-konto kan du fortfarande svänga några rabatter. Om du aldrig har anmält dig till ett Prime-konto innan kan du börja en 30-dagars prov gratis. Det finns ingen bättre tid att skaffa dig det $ 0 Prime medlemskapet än just nu när du är helt redo att göra poäng under den kommande försäljningen.

Vilka Prime Day-erbjudanden hoppas du hitta? Finns det några stycken för ditt hem som du har väntat tills idag köper? Har du några tips för att få ut det mesta av den här stora försäljningen? Låt oss veta i kommentarerna! Vi skulle gärna höra hur du blir involverad i Prime Day. Och om du stöter på några bra erbjudanden på föremål för hemmet, var god och dela dem nedan. Vi vill att alla Freshome-läsare ska göra stora poäng under Prime Day 2018!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: