Förbättra barnets vänlighet i ditt hem

Förbättra barnets vänlighet i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som moder till fyra unga barn har jag funnit att det finns en distinkt skillnad mellan den inspirerande effekten av ett snyggt inredningsfoto och genomförandet av stilen i mitt eget rum och liv. Ofta är de två (foto och verklighet) helt separata. Men det finns säkert uppnåliga sätt att undvika att offra stil medan du fortfarande uppmuntrar och involverar dina barn i rymden. Saker går mycket jämnare, åtminstone i mitt hushåll, när barnens behov och naturliga tendenser beaktas i utformningen av vårt hem.

Stone Under Bar Counter.

Inte bara sätter sten i köket ett bra texturelement i ett utrymme där saker tenderar att vara plana och glänsande, men det är också ett fantastiskt funktionellt beslut. Att ha sten installerad under en barräknare (eller en ö eller någon sit-in-disk, för den delen) hjälper till att minimera scuff-märken när barn sitter på avföring runt frukostbaren. Målade väggar visar upp scuff-märken och flisad färg över (mycket kort tid), men det här stenen alternativet kommer att vara och se bra ut i flera år. {Found on brooksandkendra}.

Heavy duty craft tabellen.

Detta mysiga lilla lekområde förbättras genom att lägga till ett väsentligt hantverkstabell, front-and-center. Mismatchade men ljust målade stolar, signalerar att utrymmet inte ska tas för allvarligt (vilket det tunga bordet kan tyckas vara självt) och massor av förnödenheter är lagrade på bordet, organiserat och färdigt. Detta är en rent välkomnande miljö för ett heltidsprojekt eller några snabba minuter ... och allt däremellan. Kreativitet uppmuntras också via flera andra områden i rummet (t.ex. väggkartan, den stora spegeln, spiralformiga topiary). Vilket bra utrymme för ett barns fantasi att springa fri!

Backyard Chalkboard.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör färgdroppdekorationer till ditt hem
  • 10 DIY bordtabelldesigner för ett nytt och roligt nytt utseende
  • Spela trästolar för ditt barns rum

Med ett enkelt plywoodskikt och en del utomhusfärg blandad med tavlan färgad slipad injektionsmassa kan du spruva upp barnvänligheten på din trädgård på bara några timmar. Detta är ett perfekt sätt att hålla kritstoftet av din inomhusklädsel samtidigt som barnen kan utforska sin konstnärliga sida, och eftersom tavlan är utformad för att vara ute, bör den hålla sig i många år framöver. Den hängande kritahinken är en charmig touch. {Found on projectdenneler}.

Överdimensionerade golvkuddar.

Vare sig i ett barns sovrum eller i vardagsrummet, är några stora, bekväma golvkuddar både inbjudande och snygga. Barn kommer att känna sig hemma när de har något mjukt att sitta, ligga och / eller lounge på, oavsett om de är privata oberoende lekar eller bland vuxna och helhushubbub. Bonus: De kan flytta runt enkelt och kan sättas tillbaka på plats lika enkelt! En fin touch skulle vara att kasta i en närliggande korg med några utvalda leksaker eller böcker för enkel åtkomst. {Bild från tara}.Canvas Drop Cloth Slipcovers.

Spill och fläckar är en oundviklig del av att ha barn runt. Ett underbart sätt att minimera stressen för alla involverade är dock att implementera slipcovers på mottagliga möbler (t ex spisstolar). Canvasdräktdukar, som säljs hos vanliga hårdvaruaffärer i färgavsnittet, är billiga, robusta och blekbara - en trifekta av barnvänlighet, skulle du inte säga? Som en extra bonus är droppdukarna enkla att sy ihop, till skillnad från vissa tjocka klädselstycken. Vilket härligt sätt att hjälpa alla att koppla av runt spillbar matbordet.