En "Igloo" av böcker av Miler Lagos

En "Igloo" av böcker av Miler Lagos
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom de heta dagarna har gjorts och tycks störa oss redan är allt du kan göra att tänka på olika kylmetoder. Du kan tänka på några färska och kalla drycker, spendera en dag vid poolen, hitta ett lugnt hörn som kan erbjuda dig integritet och skugga eller njuta av lite glass. Du kan till och med tänka på de isiga och kalla vinterns sevärdheterna så att du kan få en känsla av att det är chillier. Alla dessa idéer är avsedda att göra dig rena dessa heta dagar bättre och trevligare.

Kanske kan bilden av en iglo få dig att känna dig som nordpolen och glömma de obekväma heta dagarna. Miler Lagos, en colombiansk baskonstnär verkar ha en bättre idé. Han visar hur han lyckades skapa en imponerande "igloo" av böcker från sparade böcker som hittades i biblioteket av en amerikansk marinbase.

MoreINSPIRATION
  • Fantastisk utsikt över Northern Light från Igloo Village
  • Glas Igloo i Kakslauttanen Hotell i Finland
  • Iglo-inspirerad skidort i Teheran, Iran

Således kan du se hur du kan ordna dina egna böcker på ett original sätt så att du kommer att kunna se var och en och skapa en intressant inredning för ditt hem. Alla dina böcker kommer att sitta på en enda plats så att du har dem alla framför dig. Det är en stabil struktur, men ingen lim eller andra gränsmaterial användes inte. "Igloo" monterades på MagnanMetz Gallery och dess halvfabrikat är tänkt att visa dig hur det skapades, hur böckerna ordnades. Nu kan du prova Detta specialarrangemang med egna böcker så att alla kommer att bli imponerade av din "igloo".