Ett imponerande familjehus av Ricardo Bofill Taller de Arquitectura

Ett imponerande familjehus av Ricardo Bofill Taller de Arquitectura
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det finns hus som imponerar genom storlek och storhet, andra genom form och skönhet och andra genom enkelhet och elegans eller modernitet och charm. Spanien, som ligger i Girona, nordöstra Katalonien, är imponerande genom sin storhet, form och design samtidigt.

Om vi ​​tar hänsyn till det faktum att den spanska arkitekten Ricardo Bofill utformade det, är det ingen överraskning att det föreslår säkerhet och kraft. Uppfördes 1975, var bostaden byggd på en rektangulär plattform, runt ruinerna av en gammal bondgård, omgiven av ett landskap av kullar och skogar.

MoreINSPIRATION
  • Imponerande Defense Colony Residence
  • Imponerande modernt boende med lyxfamilj badrum
  • Imponerande arkitektur och inredning på Iron Man's House

En av de mest intressanta aspekterna är hur ruinerna införlivades i husets volymer. Det finns flera paviljong byggda runt ett centralt yttre utrymme, poolen och den stora matsalen; de höga väggarna som ger det intrycket av komfort skyddar hörnen av avkoppling.

De fem oberoende modulerna är mörka bruna på utsidan och röd keramik på insidan. När du väl ser bostaden som ser ut som en fästning ser du också en rik miljö, en stor och vacker gård, skyddad av stenpelarna som omger den. Inte bara utsidan är imponerande genom skönhet och styrka, insidan är det bästa exemplet på en öppen plats med varma färger, där du kan njuta av tid med dina vänner och familj. Rummen är så breda, att du har intryck av att vara i ett palats och allt finns till ditt förfogande, som i en dröm.