En italiensk samling med namnet Flavia

En italiensk samling med namnet Flavia
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Lasaidea ger en mycket lyxig samling tvättställ som kan locka några kunder med sitt underbara utseende. Denna underbara italienska samling heter Flavia. Dessa tvättställ kommer i attraktiva färger och har underbar finish som sina andra samlingar. Kranen är väldigt snygg vilket ger skönhet till hela bassängen. Detta tvättställ har en hytt i sin nedre del.

MoreINSPIRATION
  • Tvättfat i svart Corian
  • Unikt tvättställ
  • En annan uppfriskande italiensk badrumssamling av Lasaidea

Om du letar efter idéer om hur du kan dekorera ditt badrum med stil, är den här samlingen perfekt för detta ändamål. Det är en samling som har ett handfat och ett skåp. De har båda en modern och vacker design. De har mycket fina mjuka och krökta linjer som gör dem särskilt lämpliga för ett modernt och elegant badrum.

Denna bit har en mycket vacker färgkombination. Handfatet är färgat i en mycket vacker djupröd tone och skåpet har en mycket mjuk och ljus beigefärg, nästan vit. Det skulle göra ett bra komplement till alla moderna eller moderna badrum. Det är en mycket funktionell möbel som gör ditt badrum snyggt och elegant. Skåpet har en hel del lagringsutrymme, för alla föremål som du brukar hålla i badrummet. Handfatet är den mest intressanta och vackra delen av denna design. Den har en mycket vacker färg och en fin böjd form med en blank yta.