En gammal militär fästning

En gammal militär fästning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Skulle du tänka eller vilja omvandla en 1800-tals gammal fästning till ett hotell? Detta är vad som hände med Cap Rocat: en militär fästning renoverades till ett vackert hotell som har utsikt över Mallorca Bay of Palma. Vad mer kan du önska? Det är det perfekta läget och du har chansen att se en panoramautsikt över havet, koppla av på en lugn plats som samtidigt ger ett historiskt och kulturellt sammanhang, men också den lugn som varje person längtar efter.

Både utsidan och inredningen gör att du känner dig som en saga där allt är enligt dina önskemål. Det finns en permanent känsla av säkerhet som denna plats erbjuder och det är omöjligt att inte känna sig lugn, oavsett hur krävande du är. Om byggnaden i sig gör att du tänker på historia, gör inredningen dig definitivt dröm, vilket ger dig det intrycket av en sagolik värld där du definitivt känner dig bra.

MoreINSPIRATION
  • Dream Downtown Hotel av Handel Architects
  • Riad Joya Hotel i Marrakech
  • Villa Mayavee, en drömplats

Allt verkar ha blivit gjort för dig, turisten, att behaga och göra dig bekväm. Så allt du behöver göra är att koppla av och njuta av allt: den spektakulära utsikten, möbelbitarna, materialen i sin enkelhet, men också färgerna, sättet att kombinera glas, trä, sten och perfekt utvalda dekorativa element som skapar en dröm atmosfär.