En annan lägenhet i Macquarie Street, Teneriffe

En annan lägenhet i Macquarie Street, Teneriffe
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Efter att ha presenterat dig en vacker lägenhet på Teneriffa kunde vi inte motstå att visa dig en annan. Denna plats är så vacker att den förtjänar minst två exempel. Här på den mest befolkade ön i Spanien finns det alltid en mycket dynamisk atmosfär. Turister kommer från hela världen för att bara njuta av några dagar i detta tropiska paradis. Självklart skulle bo här vara ännu bättre, du kunde stanna i en vacker och modern lägenhet som den här.

Denna lägenhet är ett fantastiskt tropiskt tillflyktsort. Det erbjuder gott om vardagsrum med eleganta inredningar, rymliga förråd och en övergripande sofistikerad design. Matsalen är mycket vacker men så är resten av rummen. Lägenheten har ett designer kök utrustat med alla nödvändiga apparater. Också samma sofistikerade och eleganta utseende hölls i hela rummen. Vardagsrummet har en vacker öppen spis och tillgång till en rymlig privat balkong. Utsikten därifrån är bara fantastiskt.

MoreINSPIRATION
  • Lägenhet på Macquarie Street Teneriffe
  • Rymlig 3-rumslägenhet i Stockholm till salu
  • Elegant lägenhet i Östermalm till salu

Lägenheten har totalt tre sovrum. Dessutom är alla andra rum rymliga och inbjudande. Det finns också en parkeringsplats som rymmer upp till fyra bilar. Platsen är också mycket bekvämt. Beläget nära köpcentra, restauranger, biografer och gallerier, är lägenheten bara några minuter från allt du behöver. Och om du inte tycker om att gå ut kan du bara sitta här och njuta av panoramautsikt, beundra omgivningen och slappna av på balkongen.