Lägenhet i Torino, Italien

Lägenhet i Torino, Italien
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Här är en lägenhet i centrala Torino, Italien präglad av vibrationer av grå, blå och olja på väggarna. Torino-lägenheten med några ursprungliga detaljer som: fönster, dörrar och dörrhandtag är markerade med ren vit, medan färgljusmedvetaren, definierar rummets karaktär, i en nyans av nyanser av blått på skalan.

Den allmänna utformningen av lägenheten är relativt enkel och elegant. Men det finns de små detaljerna som gör att det ser ut som rörigt och oorganiserat. Det ser ut att det är för mycket på gång. Och jag vet inte vad den här bilden ovanför skrivbordet vill överföra, men det är inte den mest tilltalande syn du kan komma över ditt skrivbord. Jag skulle inte vilja se det varje gång jag tittar upp.

MoreINSPIRATION
  • Slående lägenhet i Cuneo, Italien
  • Samtida stil och miljövänlig lägenhet i Nicosia, Italien
  • Snygg lägenhet i Italien vid gränsen mellan naturliga och konstgjorda

När du analyserar varje funktion och möbelstycke, ser de alla bra och vackra ut som individer. Men när du ser dem sätta ihop är det inte samma vackra bild. Det ser ut som om det inte har varit för mycket uppmärksamhet på detaljerna. Det är lätt att bara välja de saker du gillar från affären, men när man smyger ett hem är det viktigt att tänka på hela bilden och det faktum att allt måste se likformigt ut. {Found at atasa}