Lägenhet i Zelenograd Definierad Av Kontrast Och En Raffinad Balans

Lägenhet i Zelenograd Definierad Av Kontrast Och En Raffinad Balans
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi har stött på massor av vackra lägenheter och det fanns gott om exempel där inredningen var enkel men det var också mycket iögonfallande. Det finns massor av vackra lägenheter där ute som inte imponerar med deras rikedom utan snarare med sin minimal elegans och god känsla för stil. Denna lägenhet är definitivt en av dem.

Lägenheten finns i Zelenogras, Ryssland och den är designad av Moskva-baserade Alexandra Fedorova. Allt som krävs är en snabb blick inom denna plats och du inser att det är en mycket elegant hemma. Det finns många saker som förtjänar att beundras. Vi ska börja med det uppenbara: färgerna.

Den färgpalett som designern använde för detta projekt baseras på neutrala. Inredningen är en vacker kombination av svart och vitt men inte som i andra lägen. Här är balansen utsökt. Naturligtvis är det inte alla relaterade till färgerna. Texturerna är också viktiga såväl som stilen. Lägenheten har en mycket vacker kombination av moderna och klassiska element.

MoreINSPIRATION
  • En lägenhet i Warszawa definierad av färg och kontrast av stil
  • Färgglada lägenhet definierad av intensiva kontrast
  • Minimalistiska hus definieras av enkla kontrast

Detta gör inredningen både dramatiskt och elegant. De mörka funktionerna verkar dominera vardagsrummet, även om detta inte är den dominerande färgen. Det som också är intressant är att även om svartvitt är neutrala och ganska kalla färger är inredningen och atmosfären varm och inbjudande. Detta beror främst på ett tredje inflytande: de jordiska bruna accenterna.

Dessa accenter kan ses i alla rum i olika former. Oavsett om det är en matta, gardiner, golv, trämöbler, accentväggar eller invecklad detaljering, lägger dessa element i värme, struktur och stil till inredningen. Sovrummet måste vara det mest färgstarka rummet i lägenheten. Det sticker ut från resten av stället. Här kan vi se gröna och gula accenter i olika nyanser, vilket gör att rummet känns dynamiskt men ändå lugnt och avkopplande.