Apero Bar & Restaurant lägger till en industriell touch till Ampersand Hotel

Apero Bar & Restaurant lägger till en industriell touch till Ampersand Hotel
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ampersand Hotel är en arvbyggnad i London och det vann nyligen priset för den bästa restaurangen i en sådan byggnad i år på 2013 Restaurant & Bar Design Awards. På hotellet kan du också hitta Apero Bar and Restaurant.

Restaurangen är designad av London-baserad arkitektur Dexter Moren Associates. Det ligger i hotellets viktorianska källare och det har en annan design än i resten av byggnaden. Här är stämningen intim och modernare än i resten av hotellet. Restaurangen var utformad för att sticka ut och den har ett interiör med starka industriella egenskaper och influenser.

MoreINSPIRATION
  • Snygg, sofistikerad och miljövänlig - Boundary Hotel i London
  • Superbude 2 Hotel återupplivar stadens industriella stil med sin design
  • Spektakulära hus med bildspel som lägger till en extra touch av dynamik till layouten

Medelhavsrestaurangen har element som industribelysningsarmaturer, utsatta tegelväggar och traditionella möbler med en touch av rustik. Ändå är det ett distinkt tillvägagångssätt som gör det tydligt. Industrin färdigställs och framhävs av vägglamporna av gjuten aluminium och de återvunna timmerborden.

Brass-trappan är ett nytt tillägg som lägger till restaurangen. Trappan leder till den övre nivån. Baren har också andra särdrag som ljuskronan, som är ett uttalande med aluminiumstavar. Den 5 meter långa skåpet fylld med kuriositeter är också ett iögonfallande stycke och en kontaktpunkt för utrymmet.