Aqua & Red: En perfekt kombination för många utrymmen

Aqua & Red: En perfekt kombination för många utrymmen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Aqua och röd är en tidlös färgkombination. Det fungerar i vintageutrymmen såväl som i moderna. Det kan vara sött och lugnt eller djärvt och dominerande. Jag tycker att min favoritdel om färgparringen är den ögonblickliga påverkan som ges av yin och yang, de kalla, vattna aquasna med de eldiga röda. Bara för skojs skull, låt oss undersöka några utrymmen som använder - och dra nytta av - denna iögonfallande färgglada duo.

Badrum.

Även om det här badrummets primära inredning är vit (till exempel fåfänga, diskbänk, spegel) är själva utrymmet dramatiskt tack vare denna djupa nyans av vattenfärg på väggarna. Färgvattnet ger en känsla av friskhet, renhet till det utrymme som annars trivs på en gammal, använd, orolig stil. Och, naturligtvis, den röda kakelbacksplashen är vad som gör detta utrymme annorlunda än alla andra vatten-och-vita badrum du har sett. Ett spännande kännetecken (utropstecken!) Till utrymmet.

Sovrum.

Detta arkitektoniskt fascinerande sovrumsutrymme har stor nytta av en lika fascinerande - och dramatisk - färgpalett. Med så mycket värme i rymden, från trägolv till de panelerade vinklade och välvda taken till takbalkarna, ger den snygga vattenfärgen en sofistikerad kontrast. Och för att komplettera värmen hos vedtaket balanserar en stor djärv matta ut över och överst i utrymmet. Jag älskar hur alla fyra naturliga element - vatten (vattenmurar), jord (träelement), vind (fönster / luftighet) och eld (röd matta) - är representerade i det här rummet.

Familjerum.

MoreINSPIRATION
  • Aqua + Gul: Cheery & Fresh
  • Färgkombination med en twist: Perfekta palettparingar för dagens interiörer
  • Feelin 'the Blues: Chic Spaces där Blue Shines

En sak att säga om aqua och röd är att det är en färgkombination som är lika vänlig som den är vibrerande. Detta välkomnande familjerum har sin grund i bleka aqua och neutrala solbränningstoner, vilket skapar ett härligt utrymme att samla, koppla av och njuta av. Bits of red kastas in (på gardinpaneler, sidobord och några tillbehör) och förlivar utrymmet, vilket gör att rymden kommunicerar, att alla är välkomna och att livet ska avnjutas. Jag uppskattar särskilt hur höjden på fällningsskärmen och gardinerna är så likadana och placerar båda färgerna på lika visuell mark trots att dom är mer dominerande.

Kök.

Ren och total årgång, det här köket är, och jag kunde inte älska det mer. Från aqua retro kyl / frys och över-sink-hängen till de röda pantrydörrarna och Coca-Cola barstolar, gör det här rummet mig att göra mina rullskridskor och kryssning på in för en milkshake. Mer subtila beröringar (som mosaikplattor i glasplattor) bär genom färgtema utan att vara överallt i ditt ansikte. Jag älskar hur utrymmet känns öppet och inbjudande och, uppriktigt sagt, helt rätt gott.

Matsal.

Detta utrymme visar hur vatten- och rödfärgskombinationen inte alltid måste vara superklar. Nyanser i färgerna ger lika mycket av en behaglig inverkan som de djärva sorterna. En härlig blek vattenfärg på väggarna i detta äterområde görs ännu mjukare genom det stora fönstrets naturliga ljus. En djupröd ryggsäck och ryggstödstolar sätter upp värmen som överensstämmer med färgen, men släpper bort popen. Det här matsalutrymmet är smakfullt enkelt och ljuvt, beror till stor del på kloka val i valda vatten och röda toner.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4 och 5.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: