Aqua + Gul: Cheery & Fresh

Aqua + Gul: Cheery & Fresh
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kan inte nekas att vissa färgkombinationer nästan alltid kommer att ha vissa effekter. Navy och vit kommer till exempel att besegra nautiska begrepp, och grönt och brunt kommer vanligtvis att ge ut en jordisk vibe. Inte överraskande, aqua och gult (glada färger i sig) par ihop för att ofta skapa en känsla av frisk, vänlig och glad stil, oavsett var de kombineras. Ta en titt:

Vardagsrum.

Ljusa vattenmurar är ihop med mer dominerande ljusgula stolar i detta vardagsrum. Guld / förgylld beröring och varma skogar i hela rummet lägger balans till det annars ljusa, och eventuellt flyktiga, utrymmet. Att ha det största möbelset (soffan) som är en krämfärg och med ljusa grönvit mönstrade draperier hjälper också till att hålla aqua och gula färgpalett från att vara alltför in-your-face. Jag älskar särskilt användningen av en klar ljuskrona här, vilket gör att rummet känns väldigt luftigt och ljust. {Found on rustyhingesblog}.

Matsal.

Det finns en perfekt balans mellan söta pasteller med grova industriella bitar i denna matsal. Även om väggfärgen ser ut som den kan leva ganska bekvämt på en plantskola, och de smörgula stolarna kan göra detsamma i ett barns lekrum, är utseendet charmerat när det paras med en helt understorande industriell lampa och den klumpiga träbord gjord av återvunnet trä. Stålbenen på stolarna och bordet ser ut med varandra, och de färgade plankväggarna i tunga är perfekta i denna mysiga matplats. {Found on designsponge}.

Sovrum.

MoreINSPIRATION
  • Hur du kan använda gult för att ge ditt sovrum en skön vibe
  • Färgkombinationer: Färger som går med gul
  • Aqua & Red: En perfekt kombination för många utrymmen

Ett helt rum behöver inte täckas i den vattenfärgade färgkombinationen för att ge en uppmuntrande effekt. Ta till exempel detta vignett på hörnet. Färgerna är en härlig lättnadskonstant mot djupa kolväggfärger och enkelheten i hörnet är både välkomnande och lugnande. Jag skulle vilja se någon form av vägghängande nära stolen, men det behöver inte vara något som matchar färgerna - de enkla gula chevrongardinerna och de gula tryckta stolpuddarna är bara nog, som redan har refererats i byråsknapparna och liten blommabukett. {hittad på casagreer}.

Arbetsstation.

Om det finns en plats där lyckliga, serendipitösa tankar bör överflödas, är det arbetsstationen. Detta charmiga gula garderobsutrymme, med sin oväntade pop av aqua vid öppning av garderobsdörren, kan ge inget mindre. Färgerna är varken blyg eller djärva; de ger helt enkelt ett glatt uttalande: "Här är vi, och här är du, låt oss njuta av den här tiden." Jag älskar absolut den här lilla arbetsnatten. {image by poul}.

Exteriör.

I alla våra heminredning kan det vara lätt för några av oss att fokusera så mycket på insidan att vi glömmer vad som är på utsidan. Men det här är en viktig aspekt av heminredning också! Vad säger exakt vårt hem exteriör? Det här medför säkert en livlig, välkomnande, rolig kärleksfull bosatt. Vissa människor kanske inte har frihet att dekorera utsidan av sitt hem på något sätt som de gillar (zonkoder, hyresvärdens preferenser, lägenhetsregler), men det är fortfarande något att tänka på. Ljusa planteringar i samma nyanser, som är parade vid ytterdörren, skulle göra en liknande lycklig första betydelse.