Architectural Digest Design Show Egenskaper Innovations for Home Design

Architectural Digest Design Show Egenskaper Innovations for Home Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Individuellt utformad och handgjord, överdådig och överdådig, och det senaste inom smarta apparater - det var allt på Arkitektoniska Digest Design Show 2016 i New York City. Nästan 45 000 personer deltog i fyra dagars evenemang för att se innovativa produkter för alla aspekter av hemdesign, och Homedit var där också. Här är några höjdpunkter bland alla fantastiska saker vi såg:

möbel

Vi tillbringade ganska mycket tid i MADE-delen av showen, som innehöll juried gallerier av lokala och framväxande hantverkare samt internationella studior, med uppvisning av original konst, möbler, skulptur, textilier och belysning. FURNISH sektionen inkluderades topp hemmöbler, designers och återförsäljare från hela världen.

Barnrum

Mer än bara de vanliga rymdbesparande möblerna var alternativen för barn på showen ganska sofistikerade. Det fanns ingen dumbing av design för den yngre uppsättningen.

Belysning

Så många ljusdesigner, så lite tid! Kreativiteten överflödde i denna design sektor, med fixturer som sprang gamuten från modern till maritim.

Vägg- och golvbeläggningar

Naturligt trä färdigt med en rosa metallisk kakel som ser ut som äkta trä och äkta trä kan du skala och hålla fast vid dina väggar - det här segmentet av leverantörer erbjöd ett mycket uppfinningsrik sortiment av efterbehandlingsprodukter.

MoreINSPIRATION
  • Architectural Digest Design Show är 20 bästa designstycken
  • Senaste i ljus från Arkitekturmassagen Design Show
  • En snuskig på det kommande arkitekturmässan

The Great Outdoors

Konst & Tillbehör

Ett hus utan konst och tillbehör är sterilt och intetsägande, så AD Design Show innehåller många sätt att liva upp din heminredning. Målningar, krukor, glaskonst och väggstycken varierade från moderna till tribal.

badrum

Kök Innovationer

Föreställningen hade så mycket vi vill visa dig, hålla koll på Homedit.com för utökade funktioner på de trender och innovationer vi upptäckte på Architectural Digest Design Show 2016.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: