En art deco lägenhet full av charm och personlighet

En art deco lägenhet full av charm och personlighet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är en lägenhet belägen i Kiev, Ukraina. Dess interiördesign från Yana Molodykh kombinerar influenser från art deco och amerikanska stilar och resultatet är ett modernt rum med en bohemisk atmosfär. Dekorationerna spelar en viktig roll i den övergripande inredningen och accentelementen som den stora målningen i vardagsrummet eller inramat konstverk i sovrummet eller matplatsen medföra en speciell typ av charm.

Vardagsrummet, köket och matsalen delar en öppen planlösning. Trots öppenheten har varje rum sin egen karaktär och en inredning som sticker ut från resten av zonen. Oavsett om det är en stor målning på en vägg, en iögonfallande ljuskrona eller en funky-formad soffa finns det alltid ett element som sticker ut.

En mängd olika repetitiva mönster används i hela lägenheten och kan ibland ses i form av golvplattor, på bakplattan, på väggarna eller till och med på accentkuddarna som visas på soffan och loveseat. Det finns också en mycket varierad palett av färger som inkluderar både varma och coola nyanser som brun, blå, beige, svart, grön och rosa.

Köket är öppet och har en kombination av vintage grön och svart på möblerna. Räknaren slutar med en bordsförlängning som kan fungera som ett skrivbord. Det blir gott om naturligt ljus tack vare dess närhet till fönstret.

MoreINSPIRATION
  • En lägenhet med personlighet och en rolig blandning av mönster och färger
  • Sofistikerad lägenhet med art deco-stil och spektakulär utsikt
  • Lägenhet Remodel gör full användning av lokala resurser

Bakgrunden spelar också en mycket viktig roll i den övergripande inredningen och är ett av de element som gör art deco look stick. Ett annat repetitivt element är spegeln.

Sovrummet är ett bohemiskt och inbjudande utrymme med tapeter och golvmattor som har matchande mönster och kontrasterande färger. Byrået är ett av rummets kontaktpunkter, detsamma som de speglade nattduksborden.

I badrummet skapar en kombination av marmorad vit och blå en frisk och avkopplande atmosfär. Spegeln och det inramade konstverket står i kontrast till de släta linjerna i det ovala frittstående badet och fåfänga.