Atlas tredimensionellt bord

Atlas tredimensionellt bord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vissa människor kan bara inte spela med former och former tills de får ett spektakulärt resultat. Det här är de stora sinnen som är artister eller stora uppfinnare, alla verkligen kreativa människor. Självklart finns det många designers bland dem också, och här är ett fantastiskt arbete av killarna från The Fundamental butik - Atlas Three Dimensional Table.

Namnet och utseendet på denna tabell påminner mig om Atlasfjällen i Afrika som gränsar till Sahara-öknen, lång och vild, stoney och ensam i mitten av ingenstans, tysta vittnen om beduinerna, de ödmjuka människornas grova liv. Denna tabell är inspirerande och inspirerad, eftersom den skapar en sensationell tredimensionell känsla som är omöjlig att beskriva med hjälp av ord.

MoreINSPIRATION
  • Cattelan Italia Atlas Glass Soffbord
  • Colroful Vivace stengodsmosaik från Ceramiche Atlas Concorde
  • KARTELL Optic Storage Cube

Faktum är att den uppenbarligen skumpiga ytan på bordet uppnås genom att sätta samman dussintals små träbitar som var omsorgsfullt formade och roterade 45 grader för att få denna fantastiska visuella effekt. Efter lite mer positionering och formning av kuberna slutar de med många trianglar som gör bordsskivan. Det är nästan synd att använda det här bordet för att äta i stället för att visa det i ett modernt konstmuseum för att alla ska beundra. Bordet finns i massiv ek eller rökt fast ek med benen av borstat mässing. Priset är € 7,340.00.