Takvåningshus - rymligt, mysigt och ganska dramatiskt

Takvåningshus - rymligt, mysigt och ganska dramatiskt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En takvåning är ett drömhus för många av oss. Det har något som ingen annan typ av hem gör. Det är rymligt och det här löser ett stort problem men samtidigt är det också mysigt på grund av taket. Dessutom är utsikten från en takvåning alltid vacker, oavsett landskap och plats. Naturligtvis har varje vindsutrymme sina egna egenskaper så låt oss se vad som definierar följande takhus.

Imponerande Loft Penthouse.

Denna imponerande vindsvåningstack finns i Östermalm, Stockholm. Som vi har nämnt många gånger, är det här den nordiska stilen känns vackraste och hemma. Detta hem är inget undantag. Det finns på 6: e våningen i en byggnad som går tillbaka till 1882. Byggnaden har en lång och rik historia och den här takvåningen delar den.

Denna takvåning är vacker av flera skäl. Det är elegant och elegant men det är också dramatiskt på någon nivå. Den främsta orsaken till det skulle vara högt tak. Det slatta taket ger lägenheten ett mysigt utseende och detta är en egenskap som vackert kompletterar inredningen. Lägenheten har en väldigt enkel inredning i ett nordiskt stilhem. Huvudfärgen är vit men varje rum har en eller flera färgstarka kontaktpunkter.

Färg introduceras här i form eller konstverk eller tillbehör, såsom mattan, färgstarka sängkläder eller dekorationer. Vardagsrummet är ett stort och öppet utrymme som även inkluderar köket och matsalen. Takfönstren släpper in ljuset och gör inredningen ut. I takvåningen ingår också två sovrum, två badrum och en terrass. Totalt täcker den ett område på 1 646 kvadratfot. {Found on skeppsholmen}.

Samtida takvåning.

Enkelhet i inredningen tar många former och det är alltid något annat som gör ett hus eller en lägenhet speciell. I fallet med denna takvåningshus skulle det behöva vara inredningens elegans och skönheten i utsikten. Lägenheten ligger också i Stockholm, Sverige. Som förväntat är stilen för inredningen enkel och charmig.

Den cotemporary penthouse har en total yta på 1 571 kvadratmeter. Den har en öppen planlösning som inkluderar köket och matsalen också. Lägenheten rymmer också 4 sovrum, 2 badrum, 2 lounger och 2 fantastiska takterrasser. Inuti takvåningen är inredningen enkel och ljus. Väggarna är vita och fönstren är stora. De släpper in mycket naturligt ljus och på detta sätt känner rummen till och med malm luftiga och vackra.

MoreINSPIRATION
  • Loft lägenhet med rustik charm och en rymlig balkong
  • Elegant och rymligt penthouse i Stockholm
  • Loftet penthouse interiör vi älskar designad av Fabio Gianoli

Inredningen i denna lyxiga lägenhet är också baserad på kontraster. Väggarna är vita och så är tak och golv. Möblerna i allmänhet valdes för att kontrastera med denna ljusa bakgrund. De nyanserade nyanserna är mörkbruna och beige. Köket har rostfria vitvaror och har en stark samtida känsla. En enkel svart stege som är fast monterad på väggen fungerar som ett visnings- och förvaringssystem och har en mycket fin visuell påverkan. {Found on perjansson}.

Snygg penthouse.

Men Sverige är inte det enda stället där du kan hitta vackra takvåningar. Faktum är att vi bara hittade en i Italien. Denna glamorösa och eleganta takvåningshus ligger i Sondrio, en stad i hjärtat av Valtellinedalen, Lombardiet, norra Italien. Interiören som gör den så speciell skapades av Fabio Gianoli.

Men innan vi fokuserar på mindre detaljer, låt oss ta en titt på arkitekturen på denna plats. Taket är väldigt vackert. Den har en välvd form och detta mjuker den visuella påverkan den har. De synliga strålarna gör också rummen mysigare och mer inbjudande. Lägenheten har en stor öppen planlösning.

Den innehåller vardagsrummet som är accessorized med en bokhylla vägg och en elegant soffa, köket med en vit ö och bar, matsalen med ett enkelt träbord med klassiska vita stolar och en sittgrupp med en mer avslappnad men fortfarande glamorös utseende . I mitten av detta stora utrymme är en fantastisk eldstad.

En hall med spegelvägg leder till sovrummen som också är rymliga men också enkelt inredda och med en lugn och avkopplande atmosfär. Brännpunkten saknas inte från något rum.