Au Vieux Panier Hotell i Marseilles, Frankrike

Au Vieux Panier Hotell i Marseilles, Frankrike
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Hotellet "Au Vieux Panier" är en av ren konst fantasi, och han ligger i Mareilles, Frankrike. De som äger hotell och vill renovera sina utrymmen är mycket seriösa om att fylla utrymmet med konst, och konstnärerna, som kom med idéerna, blir kreativa med ledigt utrymme. Konstnärer som startar från 'Tilt' skapade dubbelrummet 'half-grafitty' 'half-pure-white' tills designstudioet Mass Confusion skapade "The Purgatory Palace".

Stänk av färg i olika rum kommer att fylla dig med liv och gott humör, och på så sätt spenderar du underbara dagar med Au Vieux Panier. Det vanligaste rummet, om du låter mig säga "normalt", är "Moon of the Moon" skapad av Eugénie Bergeon. Och en av de mest intressanta är designen "Fusion Room" och skapad av Philippe Baudelocque. I detta rum eller sovrummet verkar det som drömmar, från de som delar sängen för en god sömn, förenar och bildar en enda starkare och kraftfullare dröm. Det är lite av ett fantasi utrymme.

MoreINSPIRATION
  • Fox Hotel - Art Hotel i Köpenhamn
  • Huntington - ett lyxhotell
  • Hôtel Droog - en plats som sammanför koncepten köpcentrum, galleri och hotell

Verkar som en avkopplande plats borttagen från verkligheten. Det är som om jag har varit på en utställning av målningar och införlivat mig ett tag i paradiset. Förutom alla de lysande hotellrummen har vi högst upp på hotellet, en liten terrass där vi kan njuta av morgonkaffe och läsa en bra bok i solens vackra ljus.