Den mest autentiska grillrestaurangen utanför Amerika

Den mest autentiska grillrestaurangen utanför Amerika
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Grillrestauranger är inte typen att överfalla med elegans och sofistikering. De är avsedda att vara avslappnade och enkla, även rustika och med en känsla av förtrogenhet. Detta är den designriktning som Jordan Littler har valt när man skapar utseendet på Red's True Barbecue.

Detta är den sjunde röda restaurangen och det var tvungen att skicka ut, därmed temat och stilen. Den var designad av en oberoende konsultstudio med 13 års erfarenhet. De är specialiserade på att skapa interiörer som uppskattar dem och inspirerar sina kunder, med fokus på moderna designlösningar skräddarsydda för varje användares behov inom restauranger, barer och hotell.

Den nya grillrestaurangen ligger i Sheffield, England och inspirationen till hela detta tema och design kommer från stadsdelens starka musikaliska arv. Designarna ville ta med den autentiska atmosfären från gatorna i Austin, Texas.

Huvudprioriteten var att skapa något äkta och introducera en stadsdel i restaurangen. Denna plats var tvungen att ansluta med folket, lockande dem att komma in med ett välbekant utseende som påminner om grillar på mormors hus.

Restaurangen spreds över två våningar och den stil som valts för både dess inre och yttre är en kombination av rustik och industriell med några steampunk accenter. Enkla material, slitna finish och smokey färger definierar alla utrymmen inuti.

MoreINSPIRATION
  • BarQue inredningsrestaurang i Aten
  • 22 Restauranginteriördesign Idéer
  • Sofistikerade Ame Restaurant Design i Toronto

Inredningen är också lite teatern, med starka kontraster och iögonfallande dekorationer. Trägolv är dekorerad med traditionella mattor, väggarna har ett muskulöst grönt, möblerna är vintage och väggarna är dekorerade med ljusa tecken, inramade målningar och enstaka mönstrade tapeter.

Allt här är väldigt avslappnad. De gamla trädörrarna som döljer badrummen har "manliga" och "kvinnliga" casual skrivna med en svart sharpie penna på dem. Belysningsarmaturerna är gamla och utsmyckade precis som de mormor brukade ha. Inget här är perfekt anpassat eller organiserat.

En intressant funktion är en dörr bakom en bokhylla. Det är den typ av dold dörr som alla brukade leta efter i gamla hus som barn. Årgångens bokhylla öppnar för att avslöja badrumskorridoren.

Atmosfären inuti är väldigt mysig och inbjudande och, som ledningarna på väggarna säger, är detta den mest autentiska grillen utanför Amerika. Det är definitivt ett bra ställe att besöka och en underbar restaurang som sticker ut genom att ignorera höga standarder och anta en mer avslappnad stil istället.